Farkı Kaleci Önledi!

Farkı Kaleci Önledi!


Farkı Kaleci Önledi!
Çaykur Rizespor evinde oynadığı Adana Demirspor engeli Kosovalı golcüsü Vedat Muriqi le geçerken, maç boyunca kaçırdığı sayısız gol fırsatları az kalsın yeşil – mavili takıma pahalıya patlıyordu.
Maçın genelinde baktığımız zaman atmaca kazanmak için elinden gelenin fazlasıyla yaptı diyebiliriz. Özellikle orta saha da görev olan üçlü bücür Recep, Özgür ve yeni transfer Galip geçiş paslarında biraz daha yana değil de dikine düşünseler Çaykur Rizespor maçı çok daha erken kotarabilirdi. Maçın ilk saniyelerinde Galip’in önüne düşen meşin yuvarlak bu oyuncunun Vedat’a gol attırma düşüncesi aslında bu maçın da özeti oluyordu.
Konuk Adana Demirspor daha çok oynamaya değil de oynatmamaya dayalı bir oyun ortaya koydu. Özellikle kalecileri yerden kalkmadı ama birçok net fırsatta da kalesine duvar ören isim Kurtuluş oldu. Bu maç farklı bir skor ile bitmediyse Güney temsilcisi kalecisine dua etsin. Dünkü maçta Rizespor’un bu sezon boyunca etkili ismi Samudio etkisiz kaldı, zaten Paraguaylı oyuncu biraz kıpırdasa yeşil – mavili takım maçta çok daha önce fişi çekebilirdi düşüncesindeyim. İbrahim hoca tam gerektiği yerde gerekli oyuncu değişikliklerine gitti, özellikle Süleyman ve Lincoln un oyuna girmesi ile kanat atakları daha şekil aldı. Soldan Mehmet, sağdan Orhan’ın bindirmeleri derken atmaca adeta bozuk para harcar gibi gol pozisyonlarını harcadı. Maçın kırılma anlarına A.Demirspor’un karambol pozisyonu oldu, üç defa kale çizgisinden geçmeyen topta kalecimiz Gökhan müthiş bir iş çıkardı. Kaçan gol pozisyonu sonrası Lıncoln’un derinlemesine Vedat’a attığı pas ve Kosovalı oyuncunun temiz bir vuruş sonrası dünkü üç puanlık lezzetin hakkını takım olarak aldılar, tebrikler…
Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın

Benzer Haberler