Yatak, Yorgan ve Nevresim Takımı

Yatak, Yorgan ve Nevresim Takımı

Yatak, Yorgan ve Nevresim Takımı

Çaykur Rizespor, şampiyonluk yolunda ayağına gelen fırsatı evinde kullanamadı.
Bu ligde hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz. Teknik direktör İbrahim Üzülmez’de maç öncesi Boluspor’dan daha yumuşak bir görüntü veren Adanaspor’a karşı Lincoln tercihi ile sahaya çıktı. Oysaki senin forvetin Vedat Muriqi’in kadroda olmadığı hafta ekstra bir yumaşak oyuncu tercihi ile sahaya çıkman sana saha da iki kişi eksiklik verir, bu unutuldu. Unutulan bir başka şeyde Adana takımın siz bakmayın aldığı sonuçlara kaliteli bir kadro bir o kadar da bu tip maçlarda yerden kalkmayan bir takım olduğu ve dünde Rize’de bu takım bana göre hiçte iyi niyetli değildiler.
En son yazacağımı şimdi yazayım, kaybedilen iki puan şampiyonluk yolunda Çaykur Rizespor’un sadece sakalını kesti, unutmayalım ki kesilen sakal ilerleyen haftalarda çok daha gür gelir.
İlk devre Lincoln’ne sonuca gitmek isteyen Üzülmez’in takımı sonuca gitmekte âdete sıfır çektiler. Brezilyalı 10 numara Rize’ye transfer olduğunda beklentisi çok yüksekti ancak istediği kadar belki şans bulamadı ama bir türlüde beklentileri bu oyuncu karşılayamadı. Tabi bu işler gariban Antep’e üç gol atmakla bitmiyor demek ki! …
Rizespor koca ilk 45 dakika içinde hücumda hiçbir şey kotaramadı. Kanatlar boşa enerji harcadı, orta saha da Galip bu devre ilk golünün sinyalini verdi bize o topta direkte patladı. Diğer yandan savunma yenilen kontra topta evlere şenlik. Mageye, Orhan’ı sırtladı getirdi ve boş topu arkadaşı Roni’ye çıkartarak atılan gole büyük katkı sağladı. Şampiyonluğa oynayan bir takımın gol ararken yediği kontra gol hiç ama yakışmadı diyelim bu devreyi bizim adımıza çöpe atarak nokta koyalım.
Telaşlı, her şeyin karmakarışık, stresin tavan yaptığı ilk devre sonunda Üzülmez’in talebeleri ikinci devre fırtına gibi başladılar. Adana takımı başına geleceklerini bildiği için bu devrede yatak, yorgan ve nevresim takımlarını bu kez deniz tarafında ki kale tarafına taşımış olacak ki ayakta kalıp top oynamaktan çok yerde yatmayı tercih ettiler. İkinci 45’de Rizespor topla oynadı ama bana göre topta bizimkilerden oynadı. Bu devre sorun mücadele gücünü artıran takımda sorumluluk alacak, final pasını atacak veya kelleyi alacak kramponun eksikliğinde idi. Bu maça genç hakem Sarper Barış Saka, konuk takımın bu yatışlarına da çanak tuttu diyebiliriz ama gösterdiği kartlar ve verdiği kararlar bana göre korkusuzca idi ve sonuca etki edecek bir düdük çalmadı.
Dün Rizespor şampiyonluk yolunda Adanaspor’a çok önemli iki puan kaybetti. İlk devre ortaya konulan pısırık oyun bize yakışmadı, ikinci devre Adana kalesine sağlı sollu yapılan kuşatmadan sadece bir pozisyonda Galip’le sonuç alabildik. Ligin bitimine altı hafta kala ayakların yere sağlam basılması gerekiyor. Aksi takdirde Titanic oluruz. Titanic içinde batmaz diyorlardı. İlk seferinde battı.
Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın