Bu Sese Kulak Verin!

 

Çaykur Rizespor kupada gaza basmaya devam etti.

Sancaktepe maçına bundan önce olduğu gibi yedek kadro ile çıkan Hikmet Karaman 3. Lig temsilcisini farklı geçerek adını son 16’ya yazdırmayı bildi.

Yeşil – mavili takımda sınıfı geçenler vardı, geçemeyen yani ikmale kalanlar.

On liberoda Petrucci ve Saadane birer gol atmalarına karşı benim gözümde sınıfta kalan isimler oldu.

İtalyan ve Faslı oyuncuların hiçbir yaratıcı özelliği yok. Zayıf rakibe karşı bile pozisyon almasını bilmeyen, aldıkları her topu yana veren düz oyuncu sınıfına giriyorlar. Bu iki oyuncu ile ligde toplanamayan puanlar bu işin karnesini elimize veriyorlar. Petrucci, Saadane ve Robin. Üç oyuncuda aynı tarz. Adam eksiltme yok, risk alma sıfırın altında , oyun bilgisi eksi bir! Ne yapayım ben böyle adamları. Bir takım biryere gelmek istiyorsa orta sahasına kreaktif oyuncu bulundurması şart. Yıllarca bunu dedik, yazdık yetmedi Lualua’ya sordum zamanında oda öyle dedi ama gel gör ki aynı tas aynı hamam.

Kadro mühendisliği böyle bir şey. Biriyle oyna ama ikisi ile bu ligde oynarsan sana 13 puan bile fazla derim. Hem 10 hem 8 numarada iş yapabilen bir oyuncumuz olsa idi o puanı ikiyle çarpın. En az şimdileri 25 puan toplardık. Bu takımı sezon başı kuran bu transferlere imza atan ve kefilim diyenler aynanın karşısında geçtiklerinde şapkayı ne tarafa koyuyorlar, bende merak içindeyim!

Maç dönecek olursam bizim adımıza tek alkışlanacak isim kaleci Gökhan’dı. Dıallo’dan eksiği yok, fazlası var. İkinci devrenin başında Gökhan’a çok iş düşecek. İnşanla o formayı alır bir daha da vermez dileği ile.

Tepecik takımı gücü nispeti ile sahada savaştı. İstanbul temsilcisi bundan sonra kendi ligine asılacak gibi. Bizde ise durum devre arası transferlerine kilitlendi.

Yeşil – mavili takımın ikinci devrede ki kaderi yapılacak olan en az 3 transferin kalitesine bağlı, yoksa bu takım ilk devre bağıra bağıra gidiyorum diyor. Acaba bu sese kulak verecek mi Sayın Başkan Kalkavan? Yoksa 15 günde bir geldiği Rize’de Balıkçı sofrasında “kılçık” mı ayıklayacak veya önünde ki salataya limon mu sıkacak! Ha birde sirke var, onu da unutmayalım..!


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın