RİZE PAZAR’A YENİ BİR YATIRIM DAHA

RİZE PAZAR’A YENİ BİR YATIRIM DAHA



Çoruh EDAŞ, dağıtım bölgesinde yer alan illerdeki yatırımlarına Rize Pazar‘la devam ediyor. Elektrik hatlarında arazi ve iklim şartlarına uygun kablo değişimi, şebeke kurulumu, dağıtım hatlarına güçlendirme ve kapasite artırma çalışması yapan Çoruh EDAŞ, abonelerine kesintisiz enerji sağlamak ve hizmet kalitesini yükseltmek için bölgedeki yatırımlarını her geçen gün arttırıyor…

Zorlu arazi şartları ve ağır kış koşullarında olası enerji arzı kesintisi sürelerinin azaltılması hedefi ile hatlara, güvenli elektrik iletimi sağlayan AER kablo montajı yapılarak ilave alternatif dağıtım hatları kuruldu.

Çalışmalara ek olarak, Aktepe grup dağıtım hattına 1,8 kilometre yeni hat döşeyerek bölgedeki mevcut Alçılı grup hattı ile birleştiren Çoruh EDAŞ yetkilileri; Alçılı, Hasköy, Dağdibi ve Yavuz köylerinin 550 kVA olan kurulu trafo gücünü bu çalışmaların sonucunda 750 kVA’a yükseltti. Ayrıca, alçak gerilim şebekelerinde yenileme ve iyileştirme yapılarak açık iletkenli havai şebeke kısımları 2,1 kilometre plastik izoleli kablo ile değiştirildi.

Bölgede kesintisiz ve kaliteli hizmet vermeyi hedefleyen Çoruh EDAŞ, müşteri memnuniyeti önceliği ile bölgedeki yatırımlarına devam edecek.
Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın