SEDAT PEKER SEVENLERİNE SESLENDİ

SEDAT PEKER'in DAVETİNE ON BİNLERCE SEVENİ KATILDI

 

 

Ünlü iş adamı Sedat Peker'in çağrısıyla Beykoz'da bulunan Hazreti Yuşa Aleyhisselam Türbesinde bir dizi etkinlik gerçekleştirildi.
Sedat Peker'in çağrısıyla on binlerce seveni türbede bulunan meydanı hınca hınç doldurdu. Etkinlikde Kuran ziyafeti eşliğinde dualar edildi. 
SEDAT PEKER SEVENLERİNE SESLENDİ

 

 
Hz. Yûşa Tepesi daha önce görmediği bir kalabalığa ev sahipliği yaptı. Siyah panelvan aracıyla alana gelen Sedat Peker'i alanı dolduran on binlerce kişi bağrına bastı. Bu sırada araçtan çıkarak kalabalığa da seslenen Sedat Peker, sevenlerini sessiz olmaları konusunda uyardı. Tezahürat yapılmasını istemeyen Sedat Peker, "Beni seviyorsunuz, hepinizden Allah razı olsun. Ancak burası kutsal bir yer. Bizim burada sessiz olmamız gerekir" dedi. Daha sonra kürsüye gelerek burada bir konuşma yapan Sedat Peker, şunları söyledi:

 

 

"Bu kutsal haftanın bu mübarek gününde buraya geldiğiniz için hepinize tüm kalbimle teşekkür ediyorum. Genç arkadaşlarımızdan şöyle bir ricam olacak: Buranın uhrevi bir yer olduğunu, kutsal bir yer olduğunu lütfen akıllarından çıkarmasınlar. Şahsıma duydukları sevgi için çok teşekkür ediyorum ancak heyecan bazen fazla yükselince buranın uhreviyetine uymayan bir biçim ortaya çıkıyor. Bu yüzden dolayı dikkatli olursanız, beni gerçekten çok mutlu etmiş olursunuz.

Sedat Peker'in konuşması on binlerce seveni tarafından sık sık tekbir sesleriyle kesildi.

HAKKINIZI HELAL EDİN

3 Mayıs'da Umre'ye gideceğini dile getiren Peker onbinlerce seveninden helallik istedi.

AKŞAM SAATLERİNDE BAŞLADI SABAH SAAT 8'DE BİTTİ

Sedat Peker ile resim çektirmek ve sohbet etmek isteyen on binlerce kişi sabaha kadar türbeyi terk etmedi.

Dualar ve konuşmaların ardından Peker alanda bulunan VİP minibüsüne geçti. Onbinlerce insan teker teker bu minibüsün içinde Sedat Peker ile resim çektirip çok kısa sohbet etti.

SABAHA KADAR DA SÜRSE BURADAN AYRILMAYACAĞIM

 

[media=https://www.youtube.com/watch?v=u3s_KF02uF0]

 

Sedat Peker dualar okunup konuşma yaptıktan sonra sevenlerine, izdiham yaratmamaları konusunda çağrıda bulundu.

Peker; ''Sabaha kadar da sürse bir kişinin bile gönlü olmadan buradan ayrılmayacağım.''dedi. 

Sedat Peker ile sevenlerinin buluşması sabah saat 08.30'a kadar devam etti. Söz verdiği gibi herkesin gönlünü alan Peker, son olarak türbede bir kez daha dua ederek uzun bir araç konvoyu ile oradan ayrıldı.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın