Rulet masasını jant yaptı dünyaya sattı

Rulet masasını jant yaptı dünyaya sattı

 

Hadımköy’de 3 bin metrekarelik alanda plastik ürünler için sanayiye kalıp ve injeksiyon tedarik eden Afra Kalıp’ta, yeni iş geliştiren ailenin ikinci kuşak üyesi Recep Küçükhüseyin, çelik jant işinde büyük başarı kazandı. GYR markasıyla mevcut fabrikada üretime başlayan Recep Küçükhüseyin şu anda günde ortalama 6 takım ‘magnezyum titanyum dövme’ çelik jant üretiyor.

 

Lüks bir marka oluşturmanın diğer işimize de çok büyük katkısı oldu. Ferrari, Lamborgini gibi araçlara jant takıyoruz. Üretim için 2.5 yıl Araştırma Geliştirme (AR-GE) dönemi geçti. 2013'ün sonunda satışa başladık. Bu jantları Türkiye Çin'den ve ABD'de ithal ediyordu. Bazı ünlü isimler bile bu jantlardan ithal edip ticaretine başlamıştı. Şu anda benim yerli jant takımı 25 bin TL, onların ithal takımları 50 bin TL.

 

Bu yıl yaz sonuna kadar yeni sipariş almıyoruz. Çünkü tüm kapasitemiz doldu. 2016'nın tamamında 1000 takımı aşarız. Bu yıl kapasite yeni büyüdüğü için 500 takım üretip satmış olacağız ve bu işteki ciromuz 15 milyon liraya ulaşacak. 2016'da ise 30 milyon lirayı bulacak. Almanya, Azerbaycan, BAE ve İsrail'de bayilik verdik. İhracatımız hızla artıyor. 18 ülkeyle iletişim halindeyiz. Şu anda ürün çeşitliliğimizi geliştirmek için yatırım yapıyoruz. Yeni CNC'ler gelecek."

Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın