Polis aracı denize düştü

Ordu'da polis aracı denize düştü
- Fatsa'da denize düşen İlçe Emniyet Müdürlüğüne ait araçtaki iki polis memurundan biri kayboldu, diğeri ise yaralı kurtuldu
- Kayıp polis memuru için deniz polisi, AFAD ve Büyükşehir Belediyesi ekiplerince arama çalışması başlatıldı
Ordu'nun Fatsa ilçesinde polis aracının denize düşmesi sonucu bir polis kayboldu, bir polis ise yaralı kurtuldu.



Alınan bilgiye göre, İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Büro Amirliği sivil araştırma ekibini taşıyan sivil polis aracı, Fatsa Limanı civarında devriye sırasında henüz belirlenemeyen nedenle denize düştü.

Araçtaki iki polis memurundan biri kendi imkanlarıyla denizden çıkmayı başardı, diğeri ise kayboldu.

Yaralı polis memuru, Fatsa Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Olayın ardından bölgeye deniz polisi, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ile Ordu Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler sevk edildi.

Ekipler tarafından yürütülen çalışma sonucu kıyıya çıkartılan araçta bulunmayan kayıp polis memurunu arama çalışmaları sürüyor.

Öte yandan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, limana gelerek arama çalışmalarını takip etti.

Arama çalışmalarını takip eden Fatsa İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk, gazetecilere yaptığı açıklamada, cenazenin sabah saatlerinde Samsun'dan gelen dalgıçlar tarafından bulunduğunu belirterek, "Cenaze kıyı kenarına yaklaşık 30-35 metre uzaklıkta bulundu." dedi.

Cenaze töreni ile ilgili kesinleşen bir şeyin olup olmadığı yönündeki bir soruya ise Öztürk, "Kesinleşen bir bilgi yok. Şu anda olayla ilgili tahkikat devam ediyor. Şu anda adli bir süreç var. Adli sürecin bitmesinin ardından kesinleşecek." diye konuştu.

Öztürk, hayatını kaybeden polis memurunun Kayseri nüfusuna kayıtlı, evli ve 2 çocuk babası olduğunu söyledi.
Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın