HARABE EV TEHLİKE SAÇIYOR

Rize Merkeze bağlı Eminettin Mahallesindeki terk edilmiş ev mahallelinin kabusu oldu.

 

 

Eminettin mahallesindeki terk edilmiş müstakil ev, Mahalle sakinlerin bilgilerine göre Tinercilerin ve Üniversite öğrencilerinin alem evi olmuş durumda.

Konuyla ilgili olarak Rize Emniyet müdürlüğüne defalarca ihbarda bulunduklarını söyleyen mahalle sakinleri Emniyet yetkililerinin eve baskın yaptıklarını evde bulunan tinercileri topladıklarını fakat birgün sonra aynı şahısların tekrar terk edilmiş eve geldiklerini söylediler.

Konuyla ilgili olarak çok dertli olan mahalle sakinleri terk edilmiş ev için Rize Belediyesine defalarca dilekçe yazdıklarını fakat bu dilekçelerin hiçbirisinden sonuç alamadıklarını söylediler.

MAHALLENİN MUHTARI BURAYA UĞRAMIYOR

 

 

Eminettin Mahallesi sakinlerinden Rıza Altınkulaç “ Biz bu evden çok şikayetçiyiz, fakat ne evin sahibi nede belediye bu konuyla hiç ilgilenmiyor. Mahallenin muhtarı ise hiç buraya uğramıyor. Zaten Mahallenin muhtarını buralarda gören yok. Muhtar zaten bu mahallenin tanıdığı bir insan değil. Siyaset olarak seçilmiş bir muhtar. Oda konuyla hiç ilgilenmiyor” dedi.

CİNAYET OLDUKTAN SONRAMI İLGİLENECEKLER

Mahalle sakinlerinden Emrullah Kömürcü ise “ defalarca şikayette bulunduk. Evin halini görünce şok olduk. Hergün pencerelerde evde ne olay olacak diye bekliyoruz. Devlet yetkilileri ille bir cinayet veya kötü bir durum olduktan sonramı ilgilenecekler. Biz bu evden ve burada yaşananlardan şikayetçiyiz ve devlet yetkililerinden yardım bekliyoruz” dedi.

 

 

 

HABER: Serkan ÖZTÜRK


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın