POLİS MEMURU KARADUMAN İÇİN TÖREN DÜZENLENDİ

Rize Emniyet Müdürlüğünün acı günü

 

 



Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden polis memuru Karaduman için tören düzenlendi
 Rize'de, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden polis memuru Yıldırım Karaduman'ın cenazesi, törenle memleketine gönderildi.

Karaduman (48) için Sahil Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine, Rize Valisi Ersin Yazıcı, İl Garnizon Komutanı Albay İsmet Cansaran, Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, mesai arkadaşları ve vatandaşlar katıldı.

Öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Karaduman için 13 yıl görev yaptığı Emniyet Müdürlüğü bahçesinde tören düzenlendi. Buradaki törene ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu da katıldı.

Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, törende yaptığı konuşmada, Karaduman'ın Rize'de sevilen bir kişilik olduğunu belirterek, "Hiç kimseyi kırmadı. Herkes tarafından çok sevilen ve büyük saygı gören bir kişilikti. Ömrünün 25 yılını devlet hizmetinde geçirdi. Biz haklarımızı helal ediyoruz. Ondan da bizlere haklarını helal etmesini istiyoruz" dedi.

Yapılan duanın ardından Karaduman'ın Türk bayrağına sarılı tabutu, cenaze aracına konularak, toprağa verilmek üzere memleketi Amasya'ya gönderildi.

 

 

 

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın