DÜNYA'DA "MÜKEMMELLİK" ÖDÜLÜNÜ RİZE'DE HANGİ LOKANTA ALDI?

Dünya turizmini takip eden Tripadvisor firması Mükemmellik ödülünü Çayeli ilçesinde turizme hizmet veren Lale lokantasın verdi.

 

 

 Kuru fasulyesi ve hizmetleri ile ilgi odağı olan Lale Lokantası Dünya turizmini takip eden Tripadvisor turizm firması tarafından mükemmellik ödülüne laik görüldü.

    Çayeli ilçesinde yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı haline gelen Lale Lokantası hizmetleri ve sunduğu hizmetler ile Mükemmellik ödülüne laik görüldü.

 

 

   Restoran sahibi Ömer Temurci Dünya”da turizme hizmet veren ve günlük 50-60 milyon insanın takip ettiği Tripadvisor turizm takip sitesi restoranımızı Mükemmellik belgesine laik gördü. Bizim bilgimiz ve ilgimiz dışında gelişen ödül bize gönderildi.  Tiripadvisor turizme hizmet eden restoran ve diğer turizm merkezleri arasında bizi mükemmellik ödülüne laik gördü. Burada her hangi bir juri söz konusu değil, bu siteyi ziyaret edenlerin Dünya”da seçtikleri turizm merkezleri arasında kullandıkları oylar ile belge verilmekte” dedi.

    İnternet yorumları ile restoranlarının seçildiğini belirten Ömer Temurci “ Müşteriye verdiğimiz hizmetlerden dolayı bizlerin konuğu olan ve restoranımızda yemek yiyen veya uğrayan turistlerin oyları ile Mükemmellik ödülüne laik görüldük. Bu bizim için bir onurdur. Rize”de ilk sırada olmamız bizim için onurdur.  Turizm bakanlığı bile bu siteyi takıp ederek turizm merkezlerini seçmekte. Dünya turizmi bu site üzerinden yönlenmekte” dedi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın