RİZE'DE 29 ŞUBAT’IN ŞANSLI BEBEĞİ

29 ŞUBAT’IN ŞANSLI BEBEĞİ
- 29 ŞUBAT’DA DÜNYAYA GELDİĞİ İÇİN DOĞUM GÜNÜNÜ DÖRT YILDA BİR KUTLAYACAK OLSA DA, DOĞAR DOĞMAZ KENDİNİ KAMERALARIN KARŞISINDA BULDU

 

 

Rize'de bugün dünyaya gelen Sude Nur Gündoğdu bebek, dört yılda bir doğum gününü kutlayacak olsa da doğar doğmaz kendisini kameraların karşısında buldu.
Dört yılda bir takvimlerde yer alan 29 Şubat tarihi kimileri için bir uğursuzluk kimileri için ayrıcalık olarak kabul edilse de bugün dünyaya gelenler dört yılda bir doğum günlerini kutlayacak, bugün evlenenler ise dört yılda bir evlilik yıl dönümlerini kutlayacaklar.
Bugün Rize’de dünyaya gelen beş bebekten birisi olan Sude Nur Gündoğdu ise 29 Şubat’ın şans getirdiklerinden oldu. Sude Nur bebek doğum gününü dört yılda bir kutlayacak olsa da doğar doğmaz kameraların karşısına geçti. Minik bebek çevresinde olup bitenlerden habersiz biberonundan sütünü yudumlarken, annesi Zeynep Gündoğdu yaptığı açıklamada, “Doğumu beklerken bu hiç aklımıza gelmemişti. Doğumu bugün de beklemiyorduk. Yapacak bir şey yok. Doğum günü dört yılda bir olacak. Zannedersem buda herkese nasip olmaz. Buda bir ayrıcalıktır” dedi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın