BAŞKAN KASAP, ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

 

 

Başkan Kasap 2 Bin 500 Öğretmeni Unutmadı

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, 24 Kasım öğretmenler günü münasebetiyle öğretmenleri ziyaret etti.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap tarafından Rize’de görev yapan 2500 öğretmenin tek tek ismine göre hazırlatılan kırmızı güller sabah erken saatlerde okullara teslim edildi.

 


Öğretmenler günü münasebetiyle Rize Merkez TOBB Fen Lisesi Okulunu ziyaret eden Başkan Kasap, öğretmenlerin tek tek 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı. Öğretmenlerle sohbet eden Başkan Kasap, öğretmenlerin şikayet ve önerilerini dinledi.

Başkan Kasap; “Öğretmenlerimizi senenin her günü hatırlamaktayız. Kendileri nesillerin yetişmesinde önemli rol oynayan insanlardır. Görevlerinin zorluğu ve ehemmiyeti tartışılamayacak derecedir. Nesillerin sağlık birer birey olmaları için sağlıklı şartlarda eğitilmeleri gerekmektedir. Bu gün burada öğretmenlerimizle bir araya gelerek hem onların bu özel gününü kutlamak hem de dilek ve şikayetlerini kendilerinden dinlemek istedik” dedi.

 


Ardından TOBB Fen Lisesi’nin çevresini Okul Müdürü Tekin Işık ve öğretmenlerle birlikte gezen Başkan Kasap, yapılması planlanan çevre düzenlemeleriyle ilgili bilgiler aldı.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın