RİZE'DE EĞİTİM DESTEĞİ

RİZE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI'NDAN RİZE MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİNE EĞİTİM DESTEĞİ" ÇALIŞMALARINI MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ YAŞAR KOÇAK ZİYARET EDEREK YERİNDE GÖRDÜ.

 

Rize Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası eğitim çalışmalarına, Rize Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11.sınıf öğrencilerine yerinde eğitim kapsamında "Luca Muhasebe Programı Uygulamalı" eğitimi vermeye devam ediyor. Başkan Ali Fuat ÇAKMAKÇI "3 yıldır bu çalışmalarının devam ettiğini, Teknik Liseleri mesleğimizin geleceği olarak görmekteyiz. Bu okullardan mezun olan gençlerin mezun olduklarında iş sahipleri ve mesleki bürolarda tercih edilen eleman olmaları için yaygın olarak kullanılmakta olan muhasebe programı eğitimi almalarını önemsiyoruz. Üst birliğimiz TÜRMOB tarafından geliştirilen Luca Muhasebe programı meslek mensuplarımız tarafından Türkiye genelinde yaygın olarak kullanılmaktadır. Aynı zamanda ilk web tabanlı muhasebe programı olması özellikle tercih nedeni olmaktadır. " dedi.

Mili Eğitim Müdürlüğü'nün yerinde eğitim kapsamında odamızın bilgisayarlı eğitim sınıfında derslerimiz okul öğretmenleri nezaretinde ve odamız üyesi Serbest Muhasebeci Mali Müşavir eğitmenlerince verilmektedir . Bugün Rize Mili Eğitim Müdürümüz Yaşar KOÇAK öğrencileri ders sırasında ziyaret etti. Öğrencilerle Rize SMMM Odası'nda aldıkları eğitimle ilgili sohbet etti, öğrencilerin okul dışında aldıkları eğitimlerin kariyerlerini planlamalarında çok önemli olduğunu dile getirdi. Başkan ÇAKMAKÇI bu tür eğitim desteklerini yüksekokul öğrencilerine de verdiklerini ve bu çalışmalarının önümüzdeki yıllarda da devam ettireceklerini söyledi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın