Rize'yi Tercih Etmemişti! Yaktı Bizi...

 

Ç.Rizespor dün oynadığı Bursaspor maçıyla ligde ilk darbeyi kendi taraftarı önünde alırken, karşılaşmaya damga vuran isim maçta 3 gol birden atan Çek oyuncu Tomos Necid oluyordu.

 

 

Transfer döneminde yeşil – mavili takımın listesinde olan Çek oyuncu Necid ve ailesi Rize’yi İstanbul’dan uzak ve küçük şehir olduğu için tercih etmemişti. Yıllık 800 bin Avro karşılığı Bursa takımına imza atan Çek oyuncu, Osmane Vıera’nın yokluğunda hocasından o bölgeye kaydırılan ve Necid’i tutmak için görevlendirilen “üstün Alman teknolojisi” Robin Yalçın'ı 3 kere ekarte ederek attığı gollerle takımına üç puan bize ise ligde ilk yenilgiyi aldırmış oldu.

Vefakar Kweuke!

 

 

Kasımpaşa maçı sonrası ulusal basında günah keçisi ilan edilen Kamerunlu forvet Kweuke, bu maç öncesi doktorlarını dinlemedi ve oynamak istedi. Sakatlığına rağmen sahaya çıkan Kweuke maç boyunca çok çalıştı, hemşerisi Dany’i maç boyunca perişan eden Kamerunlu forvetin bir şutu yan direkte patlarken, maçın son dakikası içinde kullandığı penaltı atışı ile ligdeki gol sayısını altıya çıkarmayı bildi.

İşte Maçtan Geriye Kalan Önemli Karaler:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın