TBMM Başkanı İsmail Kahraman baba ocağı İkizdere’de

TBMM Başkanı İsmail Kahraman baba ocağı İkizdere’de

   

 

Kurban Bayramı tatilini memleketinde geçirmek isteyen TBMM Başkanı İsmail kahraman Rize’nin İkizdere ilçesine geldi.
İlçe girişinde kalabalık hemşehri grubuyla karşılaşan Meclis Başkanı İsmail Kahraman makam aracından inerek hemşehrileriyle kısa bir sohbette bulundu. TBMM Başkanı İsmail Kahraman vatandaşların Bayramını kutlayarak Tulumpınar öyündeki konutuna gitti. Meclis Başkanına Rize Valisi Erdoğan Bektaş eşlik ederken, karşılamada İkizdere Kaymakam Vekili ve Kalkandere Kaymakamı Eyüp Kaykaç ve İkizdere Belediye Başkanı Hasan Kösoğlu da hazır bulundu.

 

TBMM Başkanı İsmail Kahraman: "Türkiye gelişiyor, büyüyor ve misyonuna layık noktalara doğru ilerliyor"

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, "Türkiye gelişiyor, büyüyor ve misyonuna layık noktalara doğru ilerliyor" dedi.
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman, Kurban Bayramı tatilini geçirmek amacıyla bu sabah saatlerinde baba ocağı Rize'nin İkizdere ilçesine geldi. İkizdere'nin Tulumpınar köyündeki evine gelen Kahraman, öğle namazını köyündeki camide kıldı. Namaz çıkışı gazetecilerle sohbet eden TBMM Başkanı Kahraman, bayramların dinlenmek amaçlı olmadığını söyledi.
Türkiye'nin geliştiğini, büyüdüğünü ve misyonuna layık noktalara doğru ilerlediğini belirten Kahraman, "Nice bayramlara daha kavuştuk. Allah daha nicelerini nasip etsin. Tüm vatandaşlarımızın bayramları kutlu olsun. Bayramımız hayırlara vesile olsun. Bu bayramı köyümde geçirmek istedim. Bayramlar tatile gitmek için icat edilmiş günler değil. Bayramlar toplumun kaynaşması mevtalarını anmak için insanların kardeşliklerini yeniden idrak etmeleri için bir vesiledir. Bunu kaybetmiyoruz bu çok güzel bir gelişme. Bundan dolayı memnunum. Bayramlar ayrıca sosyal yardımlaşma günleridir. Dünyanın her yerine kurban eti gönderiyoruz. Kızılay ve diğer sivil toplum kuruluşlarımız bütün dünyaya cömertliğimizi ve kardeşliğimizi ispat ediyorlar. Onları da tebrik etmemiz lazım. Türkiye gelişiyor, büyüyor ve misyonuna layık noktalara doğru ilerliyor. Bizim hudutlarımız sadece 780 bin kilometrekare değil. Büyük bir cihan devletinin varisiyiz. 3 kıtaya 7 denize hükmetmiş bir büyük cihan devleti, geniş bir gönül coğrafyamız var. Üzüntülerimiz var. İslam'a karşı saldırılar var. Arakan'da ve değişik İslam ülkelerinde ızdıraplar var. Ama hepsi geçecek inşallah. Beraber dertlenmeliyiz. Hep beraber olmalıyız. Allah her şeye kadir. Bu dertlerin hepsini aşacağız. Topyekun bu coğrafyamız aşacak. Ümidimizi hiçbir zaman kaybetmeyeceğiz. Tüm vatandaşlarımızın bayramlarını tebrik ediyorum" dedi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın