NURİ ALÇO, CUMALİ KAREKTERİ İLE SİNAMALARA GERİ DÖNÜYOR

NURİ ALÇO, ENTEL MAFYA BABASI OLARAK "KRALLAR KULÜBÜ" FİLMİNDE...

 


Minerva Film imzası taşıyan komedi filmi "Krallar Kulübü", 19 Aralık'ta sinemaseverlerle buluşuyor. Seksenlerin kült ismi, Türk sinemasının kötü adamı Nuri Alço, her konuya felsefi yaklaşan, entel bir mafya babası Mafyatik Filozof Cumali karakteri ile seyirci karşısına çıkacak.

Nuri Alço'nun başrollerini Ozan Akbaba ve Özge Dolay ile paylaştığı filmde ayrıca Haldun Boysan, Özlem Savaş, Güzin Usta, Kadir İlter, Murat Makar, Alev Uçarer, Çiğdem Demirci, Eren Pekgöz, Önder Yalçın, Ararat Mor, Tuğba Yüksel, Cavit Serkan Atasoy, Tamar Kakauridze, Şevki Özcan ve Ramazan Keleş gibi sinema sektörünün yetenekli isimleri rol alıyor.

Yönetmenliğini Tuncay Erol'un, senaristliğini Yerkan Kahraman'ın üstlendiği "Krallar Kulübü"nde, senelerdir biriktirdiği parasıyla, çalıştığı oteli satın almak isteyen Kaan ve arkadaşlarının, Mafyatik Filozof Cumali'nin ortaya çıkmasıyla birlikte içine düştükleri komik olaylar anlatılıyor.

 
Nuri Alço'nun canlandırdığı Cumali, mekana destursuz girmeyi CIA’den, vurdu mu oturtmayı Yeşilçam’dan, racon kesmeyi Baba 2 filminden, tavır komayı Çarşı’dan öğrenmiş, her konuya felsefi yaklaşmayı kendine vazife edinmiş, bu topraklarda yetişmiş ilk entel mafya babası olma özelliğine sahiptir. Otoriteye karşı bir otoriter, kapitalist düzene karşı bir paragöz, popüler kültüre karşı bir popülist, düzene karşı bir düzenbaz olan Cumali'nin yeni projesi ise Krallar Kulübünü ele geçirmek.

Otel sahibi Kaan ve gerçekleşmese bile hayallerinden vazgeçmeyen ve birlikte olmaktan mutluluk duyan bir grup otel personelinin hislerini, heyecanlarını ve üzüntülerini anlatan filmin çekimleri Mersin ve Adana'da gerçekleşti.

 
"Krallar Kulübü", 19 Aralık'ta beyaz perdede izleyiciyle buluşacak.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın