Rize AK Gençlik İlçe Kongrelerini Tamamladı

Rize AK Gençlik İlçe Kongrelerini Tamamladı

 

 

AK Parti Rize İl Gençlik Kolları, 5. Olağan Kongre çalışmaları kapsamında ilçe gençlik kolu kongrelerini tamamlayarak il kongresi için çalışmalara başladı. İlçe Ana Kademe Kongrelerinden sonra gerçekleşen İlçe Gençlik Kolu Kongreleri  Ekim ve Kasım ayı boyunca devam etti. İlçe başkanları ve yönetimlerinde değişiklikler yapıldı.

Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Oğuz Hut son kongre olan Çayeli İlçe Gençlik Kolu kongresi sonrası yaptığı açıklamada: “Başta 2019 seçimleri olmak üzere önümüzde önemli seçimler var. Bu seçimler öncesinde kongrelerimizle birlikte yenilenerek yolumuza devam ediyoruz. Gençler olarak bizlere önemli  görevler düşüyor. Bunun bilinci içerisindeyiz, her zaman olduğu gibi sorumluluğumuzun farkındayız ve davamız için çalışmaya devam edeceğiz.  Bugüne kadar teşkilatlarımızda görev yapmış ve bu hizmet bayrağını devrenden arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yeni seçilen arkadaşlarımıza ise başarılar diliyorum. Bugün diğer partiler ana kademesinde dahi düzgün bir şekilde ilçe veya il kongresi yapamazken Ak Gençlik 2002’den bu yana istisnasız şekilde ilçe ve il kongrelerini yapmaktadır. Bu durum da Ak Parti’nin gençlere verdiği önemi bir kez daha gözler önüne sermektedir. Gençlik kolları olarak ilçe kongrelerimizi tamamlamış bulunmaktayız. 18 Kasım Cumartesi Saat:13.30’da Rize Kapalı Spor Salonunda Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla coşkuyla gerçekleştireceğimiz Ana kademe İl Kongremizden sonra 1 ay içerisinde İl Gençlik Kolları kongremizi de gerçekleştirerek bayrağı yeni arkadaşlarımıza devredeceğiz.” dedi

AK Parti Rize Gençlik Kolları 5. Olağan İlçe Kongreleri sona ererken yapılan kongreler sonucunda devam eden ilçe başkanları ve değişen ilçe başkanları şu şekildedir:  Hemşin İlçesinde Sinan Usta, Pazar İlçesinde Mustafa Sümer, Fındıklı İlçesinde Sadık Yılmaz, İkizdere  ilçesinde Serkan Yılmaz, Kalkandere İlçesinde Hamit Turaboğlu, Ardeşen İlçesinde Hüseyin Kumbasar  ve Çayeli İlçesinde Halil İbrahim Aydın yeniden gençlik kolları ilçe başkanlığına seçilirken, Güneysu İlçesinde Niyazi Sancaktutan görevini Halil İbrahim Kalender’e, Derepazarı İlçesinde Ensar Köse görevini Ali Kurdoğlu’na, İyidere ilçesinde Ercan Mete görevini Dinçer Kavalcı’ya ve Çamlıhemşin İlçesinde ise Mevlüt Kalay görevini Tanju Şenlioğlu’na, teslim etti.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın