Abi, Kardeş Rakip Oldular!
Hafta sonu Rize’de oynanacak olan Çaykur Rizespor – İstanbulspor maçında iki takımın yönetiminde bulunan abi, kardeşler birbirlerine rakip olacak.
Oflu Ecmel Sarıalioğlu Başkanlığında, teknik direktörleri Yalçın Koşukavak önderliğinde bu sezon yükseldiği TFF 1.ligde mütevazı kadro altında başarılı sonuçlar alan İstanbulspor yönetiminde bulunan Muhammet Mete ile Çaykur Rizespor yönetim kurulu üyesi Saffet Mete birbirlerine rakip olacaklar.
Çaykur Rizespor yönetim kurulu üyesi Saffet Mete, İstanbulspor’un kardeş takım olduğuna vurgu yaparak;” Ecmel başkan önderliğinde Türk futbolun en köklü kulüplerinden biri olan İstanbulspor bizim kardeş takımımızdır. Kardeşim Muhammet Mete’de yıllardır bu kulübün yönetim kurulu üyeliğini yapıyor. İki dost ve kardeş kulübün mücadelesinde üç puana çok ihtiyacı olan taraf biziz ve o üç puanı almak istiyoruz. Maç sonu kardeşim üzülecek ama o da çok iyi bir Rizesporludur. İlk devrenin bitimine altı hafta kaldı. İstanbulspor maçı ile ligde yeniden çıkışa geçeceğimizi umut ediyorum” dedi.
AJANS53.COM ÖZEL
YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ
Yorum Yapın