ATMACA, ADA'DAN HABER BEKLİYOR!

Gölgesi Yeter!

Ç.Rizespor teknik direktörü dün takıma katılan golcü oyuncu Leo Kwekue’yi kulübede kullanacak.

Afrika kupasından elenen Kamerun Milli takım oyuncusu Kwekue, uzun bir o kadar da yorucu yolculuk sonrası dün Ankara’ya ulaşarak takımıyla birlikte oldu.

Özel İzin İstemedi, Türkiye’ye Döndü..

Ayağının tozu ile teknik direktörü Hikmet Karaman ile özel bir görüşme yapan tecrübeli golcü, yorgun olduğunu hocasına ileterek, maçın durumuna göre ikinci devre oynamak istediği belirtti.

Oyuncusunun bu sözleri karşısında Karaman;” Senin gölgen bile yeter. Maçın gidişatına göre ikinci devre sahaya süreceğim seni. Şimdi git odana istirahatini yap” dediği öğrenildi.

Kwekue’nin kulübede oturması sahada oynayacak olan Deniz Kadah’ın motivasyonunu artıracağı, bu doğrultuda son günlerde çok iyi çalışan Deniz Kadah’ın Gençlerbirliği maçında patlama beklediği öğrenildi.

Öte yandan Asya kupasında Birleşik Arap Emirlikleri karşısında 3. 4. Maçını kaybeden Irak Milli takım oyuncusu Ali Adnan’ın hafta başı Türkiye’ye döneceği öğrenildi. Bu oyuncunun kulübünden özel izin alarak Beşiktaş kupa maçı öncesi Rize’ye geleceği belirtildi.

 

Obraniak’ın Hedefi Başka!

Alman takımı Werder Bremen’de fazla forma şansı bulamadığından Ç.Rizespor’u tercih eden Polonya asıllı Fransız futbolcu Obri’nin hedefi 2016 Avrupa futbol şampiyonası olduğu öğrenildi.

Ülkesinde düzenlenecek olan Avrupa futbol şampiyonasında Polonya Milli takımı teknik direktöründen “mutlaka oynaman lazım, oynayacağın bir takıma git ve kendini orada göster, yeni takımında ortaya koyacağın performans ile seni Polonya Milli takım aday kadrosuna çağıracağım” dediği bu doğrultuda Ç.Rizespor’u tercih eden Obri’nin ligin ikinci devresinde kalitesini ortaya koyarak hem kendisi hemde Ç.Rizespor’a fayda vermek istediği belirtildi.

Mehmet Ekici kamptan döndü!

Sezon başı Avusturya kampında gurbetçi oyuncu Mehmet Ekici’nin babası kampı ziyaret ederek oğlunu Yeşil-Mavili takıma önerdi.

Almanya’da posta hizmetlerinde çalıştığı ve aynı zamanda Pro lisanslı menejer olan baba Ekici, “ 2 Milyon Avro karşılığında bu transfer gerçekleşebilir. Son karar sizin” dediği öğrenildi.

Ç.Rizespor yönetiminin dönemin teknik direktörü Mehmet Özdilek ile yaptığı istişare sonucu Mehmet Ekici ismine sıcak baktığı tek sorunun bu futbolcuda Hurşut Meriç’te olduğu gibi pubis sakatlığının devam etmesi ve istenilen transfer ücretinin fazla olmasından bekleme kararı aldılar. Baba Ekici’nin daha sonra kendi oğlunu Trabzonspor’a Rizespor’a önerdiği paranın iki katına önermesi ve bordo-mavili takımın kabul etmesi sonrası bu transfer gerçekleşmemişti.

Transferde Son Rota K. İrlandalı

Devre arası transferinde sayılı saatler kala Ç.Rizespor son kozunu Ada’da oynuyor.

Transferde üst düzey santrafor alarak kapatmak isteyen yeşil-mavili takım bir dönem K.İrlanda Milli takım formasını da giyen Kyle Lafferty’den haber bekliyor.

Norwich City formasını giyen 27 yaşında ki forvet oyuncu ile her konuda el sıkışan Ç.Rizespor kulübü İngiliz takımı ile uzun süren pazarlıklar sonrası hem futbolcuyu hemde kulübünü ikna ettiği, transferinde son pürüzün bugün oynanacak olan Birmingham maçında İrlandalı futbolcunun göstereceği performansın olduğu öğrenildi.

İtalya liginde Palermo formasını da bir dönem giyen Kyle, önceki yıllarda yeşil-mavili takımın transfer gündeminde yer almıştı.

Başkent’te Puan Avı!

Perşembe günü Ankara’da kampa giren Ç.Rizespor’da tek hedef Başkent’ten puan veya puanlarla dönmek.

Atmaca Zoru Sever!

Kadrosunda birçok sakat ve cezalı oyuncu olmasına rağmen Gençlerbirliği deplasmanından puan almak isteyen Atmaca’da moraller yüksek. Zorlu maç öncesi kadro sancısı yaşayan Yeşil-mavili takımda teknik direktör Hikmet Karaman;” Rakip güçlü, kendi sahasında sadece geçen hafta Beşiktaş karşısında kaybettiler. Bu saatten sonra rakibin kim olduğu önemli değil, elde var olan oyuncularla çıkıp terimizin son damlasına kadar sahada savaşacağız, ben zoru severim” dedi.

HABER: SELİM DENİZALP


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın