Erdoğan’ın Başkan Olmasını Engelleyemeyecekler

Erdoğan’ın Başkan Olmasını Engelleyemeyecekler

 

 

 

AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın Erdoğan’ı Başkan Yapmayacağız Açıklamalarına Karşı “Biz de AK Parti Olarak Recep Tayyip Erdoğan’ı Başkan Yapmak İçin Elimizden Gelen Her Şeyi Yapacağız” Dedi.

 

 

               Tophane Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, muhalefet partilerinin tek derdinin kurucu gelen başkanımız ve doğal liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın devlet başkanı olmasını engellemek olduğunu belirterek; “Bizler AK Parti olarak Recep Tayyip Erdoğan’ın başkan olması için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Genelde Türkiye ama bilhassa Rize’de AK Parti’ye verilen her oy dolaylı olarak, kurucu genel başkanımız, doğal liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a verilmiş olacak. 7 Haziran seçimlerinden sonra yapacağımız anayasa değişikliği ile halkın oyu ile seçilmiş ilk cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ilk devlet başkanımız yapacağız. Milletimizin bu yöndeki teveccühü ortadadır ve muhalefet partilerinin bunu engelleme çabalarına karşı hemşerilerimizin gerekli cevabı sandıkta vereceğine şüphemiz yoktur” ifadelerini kullandı.

 

“İktidar Olamayacaklarını Bildikleri İçin İkramiye Dağıtıyorlar”

 

               Muhalefet partilerinin iktidar olmak gibi bir hedefinin olmadığının altını çizen Ak Parti Rize İl Başkanı Avcı “En yüksek hedefi yüzde 35 oy almak olan ana muhalefet partisi zaten iktidar olamayacağını baştan deklere etmiş demektir. Diğerlerinin durumu malumunuz. Muhalefet, iktidar olamayacağını bile bile bol keseden vaatlerde bulunuyorlar. İktidar olmak gibi bir hedefi olmayan partilerin genel başkanları gibi milletvekili adayları da Rize’mizde bol keseden ikramiye dağıtmaya devam ediyor.   Onların hayal dahi edemeyeceği yatırım ve hizmetler AK Parti hükümetleri döneminde milletimizin hizmetine sunulmuş, sunulmaya da devam edecektir. Milletimiz de çok iyi biliyor ki onlar konuşur AK Parti yapar” şeklinde konuştu

 

“Muhalefetin Korkusu Erdoğan

 

               Muhalefetin Recep Tayyip Erdoğan’ın başkan olmasını engellemek üzerine kurduğu siyasetin aksine Rize milletvekili adayları Erdoğan ile ilgili hiçbir açıklama yapmıyor diyen İl Başkanı Muhammed Avcı “Hemşerilerimizin Erdoğan sevgisini bildikleri için O’nun hakkında konuşmaktan korkuyorlar. Biliyorlar ve görüyorlar ki Rize evladına sahip çıkıyor. Rize, toplu açılış töreninde Recep Tayyip Erdoğan’a göstermiş olduğu teveccühle beraber kararını vermiştir” dedi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    köse

     20 Mayıs 2015 09:59
         

    durmak yok yola devam

  2. 0 0
    {usertitle}

    isimsiz

     21 Mayıs 2015 11:41
         

    daima millet daima hizmet

Yorum Yapın