RİZELİ BABANIN MUTLULUĞU...

Beş kızının da gelin saçını kendi yaptı

 

 


- Rize'de yaşayan 50 yıllık kuaför Salih Karali, 6 kızından beşinin evlendikleri dönemde gelin saçlarını yaparak heyecan ve mutluluklarına ortak oldu
- Salih Karali: "Bir baba olarak bu meslekten edindiğim kazanımlarla kızlarımı en iyi şekilde baktım, yetiştirdim. En mutlu günlerinde yine bu mesleğimle onların mutluluklarına ortak ve destek olmaya çalışıyorum"

 Rize'de 50 yıldır kuaförlük yapan Salih Karali, 6 kızından beşinin evlendikleri dönemde gelin saçlarını yaparak ayrı bir mutluluk yaşadı.

Kent merkezinde kuaför salonu bulunan 65 yaşındaki Karali,  yaptığı açıklamada, 50 yıldır kuaförlük yaptığını belirterek, "6 kızım var. 5 kızımın gelin saçını ben yaptım. Biri türbanlı olduğu için onu ben yapamadım" dedi.

Kızlarının, evliliğe ilk adımı atacakları günde saçlarını yapmasını istemelerinin kendisini çok mutlu ettiğini anlatan Karali, "Kızlarımın heyecanına ve mutluluğuna ben de bu şekilde ortak oluyorum. Bir baba olarak kızımı yetiştirdikten sonra yuvadan uçup gideceği en mutlu gününde onu beyaz gelinlikler içinde görmek benim de en büyük mutluluğum oluyor" diye konuştu.

Son olarak kızı Gonca'nın düğün öncesi saçını yapan Karali, "Diğer kızlarımda da aynı duyguyu yaşadığım için ben alıştım ama onlar çok stresli ve heyecanlı oluyor. Bana istedikleri kadar nazlanabildikleri için saçlarını yaptırırken beni tercih ettiler. Bu durumdan ben de onlar kadar mutluyum " ifadesini kullandı.

Karali, kızının en mutlu gününde gelin saçını yapmanın her babaya nasip olmayacak bir duygu olduğunu kaydederek, "Bir baba olarak bu meslekten edindiğim kazanımlarla kızlarımı en iyi şekilde baktım, yetiştirdim. En mutlu günlerinde yine bu mesleğimle onların mutluluklarına ortak ve destek olmaya çalışıyorum" dedi.

-"Babama çok güveniyorum"

Gonca Karali ise en mutlu ve heyecanlı gününü yaşadığını ifade ederek, "Saçımı babamın yapması bana hem heyecan hem de ayrı bir mutluluk katıyor. Gelin saçı için babamla provamızı yapmıştık. Ona çok güveniyorum. Babamın saçımı en güzel şekilde yapacak olduğundan  hiçbir şüphem yok" diye belirtti.

Karali'nin diğer kızı Gül Akçay ise kendisinin geçen sene evlendiğinde, aynı koltukta gelin saçını babasının yaptığını belirterek, "Böyle bir ayrıcalığa sahip olduğumuz için çok mutluyuz. Herkesin sahip olamadığı bir ayrıcalık bu. Kız kardeşimin de mutluluğunu burada paylaşabildiğimiz için çok mutluyuz" diye konuştu.

 

 

 

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın