Rizespor'un 'Göğsü' de "Sırtı" da Boş Kalmadı!

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon mücadele eden 18 takımdan 7'si, ligin ilk 2 haftasında sahaya göğüs reklamı olmayan formalarla çıktı.

 

 A.Ş YÖNETİMİ ÇOK ŞANSLI..

 

KULÜP FUTBOL TARİHİNDE 100 SENE GEÇSE  ( SİYASİ VE İŞ DÜNYASI ) DAN BU KADAR GÜÇLÜ BİR DESTEK GÖREMEYECEK OLAN Ç.RİZESPOR A.Ş YÖNETİMİ, BU SEZON BİR BAŞKA DEV SPONSORLUK ANLAŞMASINA DAHA İMZA ATMIŞ, STAT İsmini "ÇAYKUR DİDİ " olarak değiştirerek, kulübe çok önemli bir maddi destek daha sağlamayı başarmıştılar.

 

Çaykur Rizespor göğüs reklamı ÇAYKUR ile sırt reklamı ise AKSA ile sahaya çıkıyor..

Futbol mücadelesi kadar reklam sektörü için de önemli olan Süper Lig'de takımlar her yıl farklı firmaların logolarını formalarında taşıyor. Şirketler formaların sırt, kol, göğüs ve şort bölümlerine reklam vermeyi tercih ederken, görünülürlüğü en fazla olduğu için göğüs reklamı alan tercihinde daha öne çıkıyor.

Geçen sezonun şampiyonu Galatasaray, ligde oynadığı ilk 2 maça göğüs reklamı olmayan formalarla çıkarken, Trabzonspor, Osmanlıspor, Kasımpaşa, Akhisar Belediyespor, Mersin İdmanyurdu ve Kayserispor da göğsünde herhangi bir reklam olmayan formaları terletti.

Ligde sezonun ilk 2 haftasında göğüs reklamıyla sahaya çıkan takımlar ve sponsor olan firmalar şu şekilde:

 

Antalyaspor - iati, Beşiktaş - Vodafone, Bursaspor - Invest AZ, Çaykur Rizespor - Çaykur, Eskişehirspor - ETİ, Fenerbahçe - Yandex, Gaziantepspor  - Turkish Oil, Gençlerbirliği - İCK, Medicana Sivasspor - Marka Alışveriş Merkezleri, Medipol Başakşehir - Makro İnşaat, Torku Konyaspor - Torku.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın