CHP Kabul Etmedi Özür Diledi

CHP Kabul Etmedi Özür Diledi

Nerden Baksan Tutarsızlık!

 

 

CHP Rize Milletvekili Adayı Kemal Köymen Rize Valiliğinde Yaşanan Başörtüsü Olayını Hem Kabul Etmedi Hem de Olayın Muhataplarından CHP Ve Şahsı Adına Özür Diledi.

   CHP heyetinin Rize valiliğini ziyareti esnasında başörtülü bir memura sözlü saldırıda bulunması karşısında yapılan haberleri yalanlayan milletvekili adayı Kemal Köymen mağdur olan başörtülü memurdan ve yakınlarından CHP adına özür diledi.

İşte CHP Rize milletvekili adayı Prof. Dr. sayın Kemal Köymen imzası ile CHP tarafından servis edilen boş siyasi nutukların atıldığı yazılı açıklamanın ilgili bölümü ; “…Söz konusu internet sitesinde anlatılan olayın CHP ile ve şahsımla hiçbir ilgisi olmamasına karşın CHP ve şahsımız hedefe konması nedeniyle, dedikodu şeklindeki haber anlatımında mağdur olduğu ileri sürülen başörtülü kadın yurttaşımız ve yakınlarıyla iletişime geçilerek, şahsım ve partim adına özür dilenmiştir….”

“Kaç kaç. Bakalım ne kadar daha kaçabileceksiniz. Hesap verme zamanınız gelecek” şeklinde ağır hakaretlere uğrayan başörtülü memurdan ve ailesinden Kemal Köymen’in CHP ve şahsı adına neden özür dilediği konusunu kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın