O Film Bitti Yenisi Vizyona Girecek !

 

 

Bell Hassani “ Bırakın Gideyim”

Hollanda’nın Heracles takımı formasını giyen Fas asıllı oyuncu Bell Hassani gemileri yaktı!

Ç.Rizespor’dan kendisine yapılan transfer teklifine olumlu cevap veren Faslı oyuncu için kulübü bonservis bedeli üzerinde fiyat yükseltmeye gitmişti.

Bu gelişme sonrası kulüp Başkanı ile bir görüşme yapan Bell Hassani rest çekerek, Rize’ye gitmek istediğini söyledi. Yeşil – mavili takım bu oyuncu için Heracles takımına bonservis bedeli olarak 1.200 bin Euro ödeme yapmış, kulüp bu parayı yükselterek 1.500 bin Euro’ya çıkarmıştı.

Karaman;” Bell Hassani Gelmek İstiyor”

Hollandalı oyuncuyu biran önce kadrosuna görmek istediğini bir kez daha yenileyen Ç.Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman ;” Bizim adımıza tüm yükümlülüğümüzü yerine getirdik. Hollanda kulübü işi ağırdan alıyor. Bell Hassani istediğim bir oyuncu. 8 ve 10 numara pozisyonlarında görev yapıyor. Yaşı genç ileride kulüp bu oyuncudan iyide para kazanabilir. Futbolcuyla telefonda gün aşırı konuşuyorum, kendisi bize gelmek çok istiyor. Bugün, yarın bu transfer netleşir. Hassani transferi sonrası gücümüze güç katarız ve bizi uçurur”

Abdoulaye Diallo Geldi, Gitti!

Önceki gün İstanbul’a gelen Fransız kaleci ani bir kararla Fransa’ya geri döndü.

Rizespor’un Rennes kulübünden bir yıllık kiralık olarak kadrosuna katmak istediği kaleci Diallo , ani bir kararla ülkesine geri döndü.

Alınan bilgiler doğrultusunda Rennes takımının birinci kalecisine yapılan transfer teklifi sonrası kulübü Diallo’yu geri çağırdı. Yeşil – mavili takım bu gelişme sonrası kadrosuna katmayı planlandığı Diallo’ya bir gün müsaade etti ve beklemeye koyuldu.

Kweuke Almanya’da !

Ç.Rizespor’un golcü oyuncusu son kez Almanya’ya giderek kontrolden geçecek.

Geçen sezon ameliyat olduğu doktoruna gidecek olan Kamerunlu futbolcu son kez kontrolden geçeceği öğrenildi. Doktorunun vereceği rapor doğrultusunda siyahi oyuncu Karabükspor maçı sonrası takımla birlikte idmanlara katılacak.

THE END!

Ç.Rizespor’a önerilen iki yıldız oyuncu Adebayor ve Flamini ikilisinde Film bitti!

Menejeri Açıklama yaptı!

İki futbolcunun Tük menejeri yaptığı açıklamada “ Rizespor yönetiminin maddi konularda bütçeyi aşan bir durum söz konusu olduğundan bu transferlerden vazgeçildi” ifadesi yer aldı.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 2 0
    {usertitle}

    Hızır

     24 Ağustos 2016 17:47
         

    BuYönetim bedeva  tabut bulsa içine girecek



    Bu yönetim bedava tabut bulsa içine girecek

Yorum Yapın