Rize'de FETÖ'dan 8 Kişi Tutuklandı

 

 

Rize Cumhuriyet Başsavcılığının yürütmüş olduğu soruşturma kapsamında Terörle Mücadele Şube Müdürlüğümüzce Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) Silahlı Terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik yürütülen çalışmalarda örgüt ile bağlantılı oldukları ve örgütün gizli haberleşme programı bylock kullandığı tespit edilen aralarında kamu görevlisi ve esnafların bulunduğu M.M., Ö.Ş., S.Ş.,İ.U., A.K., B.Ç., K.Ş.,M.E. ve H.B. isimli şahıslar Terörle Mücadele Şube Müdürlüğümüzce yapılan operasyon sonucu gözaltına alınmış, yapılan işlemlerin ardından 09-10/05/2017 günü adli makamlara sevk edilen 9 şüpheli şahıstan H.B. isimli şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış, M.M., Ö.Ş., S.Ş., İ.U., A.K., B.Ç., K.Ş., M.E. isimli şahıslar tutuklanarak Kalkandere L Tipi Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmişlerdir.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    esnaf

     12 Mayıs 2017 11:44
         

    RİZEdeki hakim ve savcılar egerki K.Ş baylock kunlanıcısı ise türkiyede herkez kunlanıcısıdır.Adaletli iş yapın insanı din iman çıldırtmayın.Kimin ne oldugunu kimin yalakalık yaptıgını çok iyi biliyoruz Rize ufak yer unutmayın.

  2. 0 0
    {usertitle}

    REİS

     12 Mayıs 2017 16:02
         

    Ülkemdede Preet Bharara gibi savcılara ihtiyac var .Yoksa çok mahsum içerde yatar Adalet sadece siyasi adalet olarak yerdeğişmiştir.

  3. 0 0
    {usertitle}

    Rizeli 5343

     13 Mayıs 2017 00:44
         

    At izi it birbirine girdi.Çıkar savaşları sahnede .

     

     

Yorum Yapın