İlk kez uygulanmıştı ama şimdi hali içler acısı

Türkiye'de ilk kez Trabzon'da uygulandı ama şimdi hali içler acısı
- Ülkemizde ilk olarak “Trabzon İli Of İlçesi Solaklı Vadisi'nde uygulanan ve haftasonları mesire alanı olarak kullanılan 'Solaklı Taşkın Kontrol, Rekreasyon ve Rehabilitasyon Projesi” adeta çöplüğü andırıyor

 

 

 

Ülkemizde ilk olarak “Trabzon İli Of İlçesi Solaklı Vadisi'nde uygulanan ve özellikle hafta sonları mesire alanı olarak kullanılan 'Solaklı Taşkın Kontrol, Rekreasyon ve Rehabilitasyon Projesi” adeta çöplüğü andırıyor.
Solaklı Deresi üzerinde oluşturulan Taşkın Kontrol, Rekreasyon ve Rehabilitasyon Projesi içerdiği gölet, kamelyalar ve asma köprüsü ile özellikle bölgeye gelen yeril ve yabancı turistlerin beğenisini kazanıyor. Ancak mesire alanı piknikçiler tarafından temiz olarak korunmuyor. Turizm merkezi Uzungöl yolu üzerinde bulunan mesire alanı çöplükten geçilmiyor. Haftasonları özellikle yöre insanı ve Arap turistlerin yoğun olarak kullandıkları mesire alanı piknikçilerin bıraktığı piknik artıkları yüzünden pazartesi günleri adeta çöpten geçilmiyor. Temizliği Of Belediyesi ekipleri tarafından yapılan mesire alanında her hafta sonu benzer görüntülerin oluştuğu belirtiliyor.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın