Rize’de Uyuşturucu ve Kaçakçılığa Geçit Yok

Rize’de Uyuşturucu ve Kaçakçılığa Geçit Yok

 

 

 

 

         Rize'de Yapılan Operasyonlar sonucu 442 gr bonzai, 49 gr Hint keneviri ve 3 gr toz esrar ele geçirildi.

 

            Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce Uyuşturucu madde ticareti yapanların yakalanması, uyuşturucu madde kullanılmasının engellenmesi, uyuşturucu suç organizasyonlarının deşifre edilmesine yönelik olarak yapılan çalışmalar kapsamında;

        

  • 08.2017 tarihinde Pazar ilçesi Melyat Mevkii’de E.Ö. , S.Ç. , O.A. ve R.T. ‘nin bulunduğu araç içerisinde yapılan kontrollerde 3 adet Ecstasy hap ve 3 gr toz esrar ele geçirilmiştir.

 

  • 08.2017 tarihinde yapılan bir uygulama esnasında Araç sürücüsü H.A. yanında yolculuk yapan K.S. ve Y.G. İsimli şahısların bulundukları araç içinde polis köpeği Hektor ile yapılan kontrolde, aracın arka koltuğunda bulunan yastığın içerisine gizlenmiş vaziyette 442 gr bonzai, vites konsolu boşluğuna gizlenmiş 49 gr Hint Keneviri bitkisi ele geçirilmiştir.

        

         Pazar İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün uyuşturucu madde kullanılmasının engellenmesine yönelik olarak yaptığı çalışmalar kapsamında; 15.08.2017 tarihinde O.K, B.S.K, ve C.K. nın bulunduğu araç içeresinde yapılan incelemede iki sigara paketinin içine basılmış halde esrar maddesi ele geçirilmiştir.

 

Olayla ilgilisi olan şahıslar ele geçirilen suç unsurları ile birlikte gerekli işlemler yapılmak üzere Emniyete getirilmiş ve gerekli adli işlemler yapılmıştır.

Rize Emniyet Müdürlüğü olarak daha huzurlu ve daha güvenli bir Rize için suç ve suçlularla mücadelemiz kararlılıkla sürdürülecektir.

 

Suça seyirci kalma 155’i ara…


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın