Rize Mehmet İçin Seferber Oldu

- Rize’nin Çayeli ilçesinde selde kaybolan Mehmet Küçüksarı için arama çalışmaları devam ediyor

 

 

Rize’nin Çayeli ilçesi Derecik köyünde geçtiğimiz gün sel sularına kapılarak kaybolan Mehmet Küçüksarı için arama çalışmaları sürüyor.
Son günlerde Rize ve çevresinde etkili olan şiddetli yağış sonrası, geçtiğimiz gün Çayeli ilçesinde Mehmet Küçüksarı isimli vatandaş sel sularına kapılarak kaybolmuştu. Bugün ilçenin Derecik köyünde AFAD, İDAK ve köylülerin de yardımı ile arama çalışmaları devam etti. Arama çalışmalarında köyde bulunan bazı göletlere iş makineleri sokularak toprak altları aranırken, ekipler ise dere içerisine girerek çalışmalarını sürdürdü.

 

 
Çalışmaları kordine eden kaybolan vatandaşı amcasının oğlu Ramazan Küçüksarı yaptığı açıklamada üzgün olduklarını ifade ederek, "Olaydan sonra hızlı bir şekilde köylüler olarak çalışıyoruz. 20 kişilik bir ekiple olay yerinden başlayıp köy merkezine kadar indik. Amcaoğlunun elbiseleri hemen 500 metre aşağıda bulabildik. Arama çalışmalarımız devam ediyor. Şuanda ekiplerimizde burada, hepsinden Allah razı olsun. İnşallah hayırlı bir netice alırız. Çok üzgünüz iki gün önce evinde beraber oturup çay içtik. Arazi şartları ağır. Bundan sonraki süreçte çalışmalarımıza devam edeceğiz’’ dedi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın