RAHMİ METİN; TÜM CANLILARIN BELEDİYE BAŞKANIYIM

 

RİZE BELEDİYESİ YEMEK BULAMAYAN SOKAK HAYVANLARINA KARŞI DUYARSIZ KALMIYOR…

Yaşam hayatımızın bir parçası olan sokak hayvanlarına Rize Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kar yağışı dolayısıyla yem dağıtımı yapılıyor.

Yoğun kar yağışına maruz kalan ilimizde Rize Belediyesi yapmış olduğu karla mücadele çalışmalarının yanı sıra, kar dolayısıyla yiyecek bulmakta güçlük çeken sokak hayvanlarını unutmayarak karınlarını doyurmak için çalışma yürütüyor.

Çalışmalar kapsamında şehir merkezinde yaşamlarını sürdüren köpeklere özel mama dağıtan ekipler, güvercin ve diğer kuş çeşitlerine ise yem veriyor. Daha önce Rize Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından sahil kısmında kuşlar için yapılan yemliklerin bulunduğu alana giden görevliler yem bulmakta güçlük çeken farklı türlerdeki kuşlara yem dağıtıyor.

Kar yağdığı günden itibaren başlatılan yemleme çalışmaları şehir merkezinden kar kalkana kadar devam edecek.

Metin; " Hayvanları Unutmadık "

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, sadece insanların değil, bütün canlıların belediye başkanı olduklarını belirterek;” Ekiplerimiz çok güzel çalıştı, karın zevkinden sonra bu eziyetli kısmını da atlatmaya çalışıyoruz, biz sadece insanların değil, bütün canlıların belediye başkanıyız, bu bağlamda köpekler ve kedilerin maması başta olmak üzere kuşlara da yem bıraktık, onları da unutmuyoruz” dedi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın