RİZE ŞEHİRLER ARASI OTOBÜS TERMİNALİNDE ÇALIŞMALAR BAŞLADI..

Rize Belediyesi tarafından Rize Şehirler Arası Otobüs Terminali yapım çalışmaları başlatıldı.
Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Muhittin Aydın Bilsel ve teknik ekibiyle birlikte Çiftekavak mahallesinde bulunan ve polis kontrol noktası olarak kullanılan alanda incelemelerde bulundu. Zemin etüt çalışmalarının tamamlandığı projede fore kazık çalışmaları ve devamında terminal yapılarının inşasına başlanılacak. Başkan Metin, çalışmaları yerinde gözlemleyerek son durumla ilgili bilgiler aldı.
Şehrin girişi niteliğindeki alanda inşa edilecek olan otobüs terminali ihtiyaca cevap verecek büyüklükte ve bölgenin mimari dokusuna uygun olarak inşa edilecek.
Reşadiye mahallesinde bulunan ve şehrin yıllara nazaran büyüyüp gelişmesiyle birlikte artan talebe cevap veremeyen eski terminal,  yeni otogar yapıldıktan sonra kentsel dönüşüm rezerv alanı olarak kullanılacaktır.

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    Ahmet UZUN

     11 Mayıs 2023 09:49
         

    Konumu ve tasarımı ile berbat bir proje.... bu projeye onay verenler stadyumun bitişiğine bina yapanlar aynı kafa.. işten anlamıyorsanız memlekette Rizeli bi ton mimar var. birine sorsaydınız ya..

    Yazıklar olsun... şu projenin neresini sevdiniz ya... bina arkasındaki devasa istinat perdeleri gözünüze girsin...

    Yardıma ihtiyacınız olursa bu mail adresinden bana ulaşabilirsiniz... Danışmanlık için para almam.  

  2. 1 0
    {usertitle}

    usta

     12 Mayıs 2023 10:51
         

    konum olarak çok kötü görsel olarakta güzel olmamış 


Yorum Yapın