TATİLDEN DÖNEN MALİ MÜŞAVİR KAZADA ÖLDÜ

TATİLDEN DÖNEN MALİ MÜŞAVİR KAZADA ÖLDÜ
- TRABZON'DAN İSTANBUL'A DÖNMEK İÇİN YOLA ÇIKAN MALİ MÜŞAVİR SAMSUN'DA GEÇİRDİĞİ TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBEDERKEN, EŞİ İLE BİRLİKTE 2 ÇOCUĞU YARALANDI

 

 

 İstanbul'da mali müşavir olan bir kişi Trabzon'dan tatilden dönerken Samsun'da geçirdiği kazada hayatını kaybetti, eşi ve 2 çocuğu da yaralandı.
Kaza, Samsun'un Canik ilçesi Belediyeevleri Mahallesi Belediyeevleri Kavşağı Viyadük üstünde sabah saat 08.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul'da mali müşavir olarak çalıştığı öğrenilen Şenol İbrahimağaoğlu (51), ailesiyle memleketi Trabzon'dan İstanbul'a dönerken, idaresindeki 34 AD 0192 plakalı otomobil ile direksiyon hakimiyetini kaybederek viyadük üstündeki bariyerlere çarptı. Kazada Şenol İbrahimağaoğlu araç içinde sıkışırken, eşi Nuran İbrahimağaoğlu (42) ile çocukları Ece İbrahimağaoğlu (18) ve Emir İbrahimağaoğlu (12) yaralandı. Yaralı anne ve çocukları Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, sıkıştığı yerden Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Kaza Kırım Kurtarma ekiplerinin çalışması sonucu çıkartılarak 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla özel bir hastaneye kaldırılmak istenilen sürücü Şenol İbrahimağaoğlu, yolda hayatını kaybetti. Kazada yaralanan Nuran İbrahimağaoğlu'nun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın