Tek İdmanla Şov Yaptı!

 

 

Tek İdmanla Şov Yaptı!

Çaykur Rizespor’un devre arasında kadrosuna kattığı gurbetçi oyuncu Süleyman Koç, Medipol Başakşehir maçında attığı klas gol ve ortaya koyduğu performansla geçer not aldı.

Süper lig kariyerinde ilk kez Adanaspor maçıyla başlayan ve o maçta takımı adına birde penaltı yaptıran yetenekli kanat oyuncusu Süleyman Koç, Medipol Başakşehir maçı öncesi yaşadığı sakatlık nedeniyle takımla birlikte çalışamamıştı.

Medipol Başakşehir maçından bir gün önce takımla birlikte sadece tek idmana çıkan Süleyman Koç’un zorlu maçta attığı güzel gol ve ortaya koyduğu performans teknik kadro ve yönetim tarafından büyük beğeni kazandı.

Ah O Direkler!

 

 

Yeşil – mavili takım bu sezon Süper ligde en fazla topu direkten dönen takım konumunda yer alıyor.

Süper ligin 28. Haftası sonunda Çaykur Rizespor’un toplamda 12 şutu direkte patladı.

Medipol Başakşehir maçında skor 2 – 2 devam ederken Süleyman Koç’un kullandığı serbest atışta ceza sahası içinde iyi yükselen Marwane Saadane’nin kafa şutu üst direkten oyun alanına geri dönmüş, yeşil – mavili takım galibiyet golünden olmuştu.

Süper ligde Osmanlıspor’un 11 şutu direkten dönerken, Çaykur Rizespor’un 12 şutuna direkler müsaade etmemişti.

İstanbul Fakiri!

Çaykur Rizespor bu sezon içerde ve dışarda oynadığı İstanbul takımlarından bir türlü üç puanı bir arada göremedi.

Sadece iki puan toplayabildi

Yeşil – mavili takım G.Saray, Beşiktaş, Medipol Başakşehir ve Kasımpaşa deplasman maçlarından mağlup olarak ayrılmış, iç sahada oynadığı G.Saray ve Medipol Başakşehir takımlarından ise birer puan almayı başarmıştı. Atmaca’nın Beşiktaş ve Fenerbahçe takımlarına karşı iç saha mağlubiyeti bulunuyor.

2 İstanbul Deplasmanı Var!

Çaykur Rizespor’un ligin geri kalan haftaları içinde iki İstanbul deplasman maçı var. Yeşil – mavili ekip, bu hafta sonu Pazar günü Fenerbahçe ile Kadıköy’de karşı karşıya gelirken, bir sonraki deplasman maçı ise Kasımpaşa ile olacak.

Bu Ruh Bizi Ligde Bırakır

Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, son oynadıkları Medipol Başakşehir takımına karşı olağanüstü bir mücadele ortaya koyduklarını belirterek ;” Bu ruh bizi ligde bırakacaktır” dedi.

Sezon boyuncu Medipol Başakşehir maçında olduğu gibi bir çok karşılaşmadan şansız puan kayıpları yaşadıklarını hatırlatan deneyimli teknik adam Karaman;” Hangi birini sayayım. Bu sezon yaşadığım şansızlıkları teknik direktör hayatımın toplamında yaşamamıştım. Özellikle Başakşehir , Bursa, Konya, Akhisar deplasman maçlarından farklı galibiyet alarak dönmemiz gerekiyordu ama sıfır puan aldık. İç sahada buna benzer bir çok iyi maç ortaya koyduk ama şansız yenilgiler aldık. Takım içinde son haftalarda oluşan ruh, kazanma azmi çok önemli. Ligin son altı haftası içinde takımdaşlık ruhu ile tüm maçlarımıza galibiyet için çıkacağız ama hakemleri de hesap etmemiz gerekiyor. Rizespor korunuyor imajı var. Yok böyle bir şey bu sezon sadece Osmanlıspor maçında Cüneyt Çakır hatalı bir düdük çaldı ve bizim lehimize penaltı kararı verdi, o da gol olmadı. O maçın son dakikası içinde de bu kez Osmanlıspor’a penaltı kararı vermiş ve mağlubiyet almıştık. Başka yarım gram bizim lehimize hakem kararı yok, tam tersine birçok maçta bizim aleyhimize işleyen bir düzen var bu ligde “ cümlesini kullandı.

Fenerin Atanı ve Tutanı Rize’ye Karşı Yok

Çaykur Rizespor’un hafta sonu oynayacağı kritik Fenerbahçe maçı öncesi sarı – lacivertli takımda iki kişi görev alamayacak.

G.Saray derbisinde sarı kart gören kaleci Volkan Demirel ve forvet oyuncusu Robin Van Persıe, Çaykur Rizespor maçında forma giyemeyecekler. Öte yandan yeşil – mavili takımda bu maç öncesi Edomwonyi’nin kırmızı kart cezalısı konumunda yer alıyor.

AJANS53 / SPOR MERKEZİ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın