Karaman, Bursa'dan Gelen Habere Ne Dedi ?

Karaman: "Bursa’dan gelen haberle bu galibiyetin ne kadar önemli olduğunu anladık"
- Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Karaman:
- “Golün ilk devre gelmesi bizim adımıza futbol şansı olarak önemliydi”

 

 

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, “Golün ilk devre gelmesi bizim adımıza futbol şansı olarak önemliydi. Galibiyeti elde ettik. Bursa’dan gelen haberle bu galibiyetin ne kadar önemli olduğunu anladık” dedi.
Bursaspor’un Gençlerbirliği’ne yenilmesi üzerine Osmanlıspor’u 2-1’lik skorla yenerek altın değerinde bir 3 puan alan ve ligde kalma umutlarını son haftaya taşıyan Çaykur Rizespor’da Teknik Direktör Hikmet Karaman, maç sonu gerçekleştirilen basın toplantısında önemli bir galibiyet aldıklarının altını çizerek, “Maçın ilk 5 dakikasında öne geçebilirdik ama daha sonra 1-0 mağlup duruma düştük. Ondan sonraki bölümlerde de 2-3 tane rakibimiz net pozisyonu var, direkten dönen topları var. Takım halinde oyun disiplinini kaybettiğimiz anlar vardı. Golün ilk devre gelmesi bizim adımıza futbol şansı olarak önemliydi. İçeri 1-1 girdik. İkinci yarıya başlarken değişiklik yaptık. Bu takıma olumlu yansıdı. Galibiyet durumunu elde ettik. Bursa’dan gelen haberle bu galibiyetin ne kadar önemli olduğunu anladık” şeklinde konuştu.

 

Hamzaoğlu: “Ligde kalmayı garantilediğimiz gün takımım maalesef ligi bitirdi”
- Osmanlıspor Teknik Direktörü Hamzaoğlu:
- “Kendi sahamızda oynayacağımız bu maçtan ve ligin son maçından galip ayrılmak istiyorduk ama bunu başaramadık”
- “Sezonun bütün yorgunluğu üzerimize bindi ama bunlar bahane değil”

Osmanlıspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 4 haftadır galibiyet alamadıklarını belirterek, “Ligde kalmayı garantilediğimiz gün takımım maalesef ligi bitirdi” dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Osmanlıspor, ilk yarısını önde tamamladığı maçta Çaykur Rizespor’a 2-1 mağlup oldu. karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında mücadeleyi değerlendiren Osmanlıpor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 4 haftadır maç kazanamadıklarının hatırlatarak, “Kendi sahamızda oynayacağımız bu maçtan ve ligin son maçından galip ayrılmak istiyorduk ama bunu başaramadık. Maça iyi başladık, golü de bulduk, oyunu da kontrolümüzde tutarken anlamsız bir şekilde açılmaya başladık. Bu da rakibin canlanmasına sebep oldu. Golü de bulduktan sonra daha da hırslandılar. Sezonun bütün yorgunluğu üzerimize bindi ama bunlar bahane değil. Demek ki bizlerde bazı şeylerde eksik kalıyoruz. Oyuncularımızı konsantre etmekte, motive etmekte demek ki eksik kalıyoruz. Üzgünüz maçı kaybettiğimiz için. Rizespor’u da maçı kazandığı için tebrik ediyoruz” şeklinde konuştu.

“Ligde kalmayı garantilediğimiz gün takımım maalesef ligi bitirdi”
Ligin 2. yarısında sahasında galibiyet alamadıkları hatırlatılması üzerine Hamzaoğlu, “Ligde kalmayı garantilediğimiz gün takımım maalesef ligi bitirdi. Bizlerde çok fazla yüklenemiyoruz. Onları da anlıyoruz ama mecburuz. Önümüzdeki hafta bir maçımız daha var. En iyi şekilde o maçı da oynamak zorundayız” değerlendirmelerinde bulundu.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın