Rizespor'un Eski Oyuncusu Yüksekten Uçtu!



Koray Yüksekten Uçtu
Çaykur Rizespor’un transfer listesinde bulunan eski oyuncusu Koray Altınay, sezon sonuna kadar talep ettiği bir milyon lira yönetim tarafından yüksek bulundu.
Osmanlıspor’da ligin ilk devresinde fazla forma şansı bulamayan gurbetçi oyuncunun yarım sezona bir milyon lira ve garanti yıllığı 500 bin Euro üzerinden iki yıllık sözleşme istemesi yeşil – mavili yönetim tarafından uygun görülmediği öğrenildi.

Üzülmez;” Bir Golcü Şart!”
Çaykur Rizespor teknik direktörü İbrahim Üzülmez, devre arası transferinde kaliteli bir golcü almaları gerektiğini açıkça söyledi.
Kulübün Menfaati Önemli
Genç teknik adam ligde en çok gol atan takım olmalarına rağmen, ligin ikinci devresinin çok daha çetin geçeceğini, sakatlığı bulunan takım kaptanı Kweuke’nin yokluğunda mutlaka kaliteli bir golcü transfer etmeleri gerektiğini söyledi. Başarılı teknik adam bu bölge için yönetime ismini verdiği Pote için şartları sonuna kadar zorladıklarını ancak bu futbolcunun istekleri kulübün mali yapısına zarar vereceğinden şimdilik vazgeçildiğini söyledi.

Yardımcı’dan Otyakmaz’a Teşekkür

Çaykur Rizespor kulüp Başkanı Hasan Kemal Yardımcı, Sivasspor’dan 1,5 yıllığına transfer edilen Galip Güzel için bu kulübün Başkanı Mecnun Otyakmaz’a teşekkür etti.
Başkan Yardımcı, Sivas başkanı Otyakmaz’ın bu transferde kendilerine büyük kolaylık yaptığını söyleyerek, kendilerine teşekkür ediyoruz dedi.

Gençler Değişecek
Yeşil – mavili takımın bugün başlayacak olan Antalya kampında kadroda yer alan genç oyuncuların çoğu getirilmeyecek.
Altyapıdan gelen sadece Emir Han’ın Antalya kampına gideceği, diğer oyuncuların yerine başka genç oyuncuların A takım kadrosuna dahil edileceği bilgisine ulaşılırken, devre arası transferinde altyapıdan yetişen Sinan Yazıcı Pazarspor'a, Mert Kuleli ise Silivrispor'a kiralık olarak gönderilmişti.

Jantscher Para Dayanmıyor!
Çaykur Rizespor kulübünden ani bir kararla ayrılarak kulübü FİFA’ya şikayet eden Avusturyalı futbolcu Jakob Jantscher’e yeşil – mavili takım bu ay ödenmesi gereken olan 300 bin Euro daha hesabına yatırdığı öğrenildi.
Bu futbolcu ile FİFA’lık olan Çaykur Rizespor, oyuncuyla alakalı tüm mali vecibelerini günü gününe yatırmış, olası bir transfer yasağı konusunda önlemleri böylece almıştı.

Orhan Karadeniz Destek Verdi
Çaykur Rizespor’da geçmiş yönetimden gelen banka kredi borcuna Rizeli iş adamı Karadeniz Holding patronu Orhan Karadeniz’den destek geldi.
Aynı zamanda Pamuk faktöring in sahibi olan Karadeniz, yeşil – mavili takımın bu bankaya olan kredi borcunu öteleyerek rahat bir nefes almasını sağladı.
Başkan Kemal Yardımcı ile aile dostu olan Orhan Karadeniz, kulübün bu ay içinde ödemesi gereken 4 Milyon lirayı, Mart ayına ertelendiğini , devre arası transferinde yeşil – mavili takımın elinin daha güçlü olması yönünde memleketinin takımına böyle bir destek verdiği seslendirildi.

AJANS53.COM ÖZEL
YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ

Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın