Atmacaya Kapıyı Aslan Açtı!

Atmacaya Kapıyı Aslan Açtı!

Atmacaya Kapıyı Aslan Açtı!

Çaykur Rizespor’un bugün İstanbul’da yapacağı ter idmanı G.Saray takımının tesisleri olan Florya Metin Oktay tesislerine alındı.
İstanbulspor’un sahası Esenyurt Necmi Kadıoğlu stadyumunda antrenman yapmak isteyen yeşil – mavili takıma izin çıkmadığı öğrenildi. Esenyurt belediyesine ait olan stat için Erzurumlu olan Esenyurt belediye başkanı kendi memleketinin takımı Erzurumspor’ a da izin vermediği bu nedenle Rizespor takımına da bu statta yapacağı son çalışmaya izin vermediği bilgisine ulaşıldı. Yeşil – mavili takım İstanbulspor maçının son hazırlığını bugün Florya Metin Oktay tesissilerinde gerçekleştireceği öğrenildi.
Üzülmez, Sonuç Peşinde!
Çaykur Rizespor teknik direktörü İbrahim Üzülmez, yarın oynanacak olan İstanbulspor maçında iyi oyundan çok sonuç istiyor.
Ligde her hafta makasın daraldığına dikkat çeken Üzülmez;” Bana sorsanız iyi oyun mu? Sonuç mu? Diye ben size sonuç derim. Bu saatten sonra iyi futbol oynayıp maç kaybetmekten ziyade sonuç önemli. İstanbulspor maçı kıran kırana bir maç olacak. Hataları aza indirerek, yakalanan pozisyonları iyi değerlendirmek istiyoruz. Benim takımım deplasman maçlarında daha öz güvenli oynuyor. Gazişehir, MKE Ankaragücü ve son olarak Boluspor maçlarında ortaya koyduğumuz yürekli futbolu İstanbulspor maçında da göstermek istiyoruz. Ligin son altı haftası içinde tahminim 3 galibiyet bir beraberlik bizi süper lige doğrudan ulaştıracaktır. Şampiyonluk yolunda İstanbulspor galibiyetine çok ihtiyacımız var ve inşanla üç puan alarak Rize’ye döneceğiz” ifadesini kullandı.
AJANS53.COM ÖZEL
YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ

Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın