Rizespor'da Puan Hesapları Güncellendi!

Puan Hesapları Güncellendi!

Rizespor'da Puan Hesapları Güncellendi!

Çaykur Rizespor’da daha önce belirlenen şampiyonluk baraj puanı yeşil – mavili takımı takip eden Ümraniyespor ve MKE Ankaragücü’nün son haftalarda maçlarını kazanması ile yeni bir güncellenme geldi.
Geçen hafta Ümraniye takımının deplasmanda Altınordu’yu mağlup etmesi aynı şekilde Başkent temsilcisinin evinde Akın Çorap Giresunspor’u yenmesi ile atmaca daha önce belirlediği şampiyonluk için 63 puan barajı yukarı çekilmesine neden oldu.
İkili averajda MKE Ankaragücü’ne karşı kötü olan Çaykur Rizespor bir diğer takipçisi Ümraniyespor ile evinde kazandığı 4 – 0’lık maçın rövanşına çıkacak.
Bu hafta sonu Denizlispor deplasman maçında alacağı skora göre evinde oynayacağı Akın Çorap Giresunspor maçında büyük olasılıkla şampi… kelimesini manşetlerde yazdırma olasılığı gözükse de, tersi durumda ise başka bir senaryonun devreye gireceği ve şampiyonluk puan barajının oldukça yükseleceği ön görülüyor.
İkili Averaja Dikkat!
Yeşil – mavili takımın bu hafta Denizlispor deplasman maçından eli boş dönmesi diğer yandan Ümraniye ve MKE Ankaragücü takımlarının berabere kalmaları en kötü senaryo olarak belirlendi. Bu haftadan sonra ligin son üç haftasında MKE Ankaragücü’ne 9 puan yazan teknik kadro aynı şekilde Ümraniyespor’a da 9 puan eklediğinde ortaya Rizespor’un hiç istemediği bir hesap çıkartıyor. Yeşil – mavili takım iç sahada oynayacağı Giresunspor ve Gazişehirspor maçlarını kazanması halinde puanını 65’e çıkartırken, Ümraniyespor ise MKE Ankaragücü beraberliği sonrası oynayacağı üç maçtan üç galibiyetle puanını 66 yaparak Rizespor’u geçmiş olacak. Diğer yandan aynı şekilde Başkent temsilcisi bu hafta Ümraniye ile berabere kalması ve sonra ki üç hafta içinde alacağı 9 puan ile puanını 65’ e çıkartması demek aynı puanda bulunan Rizespor’u ikili averajla geçerek adını direk süper lige çıkan 2. Takım olarak yazması anlamına geliyor.
Takipçiler Berabere Kalmasın!
Teknik kadronun puan hesaplarını yeniden güncelleyerek hesap, kitap yaptığı, bu doğrultuda önce Denizlispor maçından alınacak olan puan veya puanların önemine dikkat çekildiği öğrenilirken, bu maçta alınacak olan kötü bir sonuç sonrası gözlerin İstanbul’a çevrileceği ve Ümraniyespor – MKE Ankaragücü maçının mutlak süratle berabere bitmemesi istendiği ön görülüyor.
AJANS53.COM ÖZEL
YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    Osman

     13 Nisan 2018 06:14
         

    Uyduruk habere benziyor. Böyle saçma hesap mı olur? Ayrıca Ümraniye Ankaragücü maçında bizim için en iyi sonuç beraberliktir. 

  2. 0 0
    {usertitle}

    şeref

     13 Nisan 2018 10:37
         

    kör musun osman adam tüm verileri yazdı sana.. böyle bir hesap var! ayrıca ajans53 yani selim denizlalp böyle bir haberi kaleme almışsa nokta.

  3. 0 0
    {usertitle}

    Osman

     14 Nisan 2018 09:51
         

    Tüm veriler var doğru. Buna başka olasılıklarda eklenebilir, üçlü averaj gibi. Demek istediğim 4 hafta kala teknik ekip bu hesaplara kafa yoracağına rakipleri analiz etsin, ki eminim bu hesaplarla uğraşmıyorlardır. Bu arada düzelteyim, ümraniye ankaragücü maçında bizim için en iyi sonuç değil tek iyi sonuç beraberliktir. 

  4. 1 0
    {usertitle}

    Ribeiro

     15 Nisan 2018 10:54
         

    bütün olasılıkları hesaplasak sayfalar yetmez buna. rize medyası daha önemli konuları kaleme almalı. Mesela Samudio'nun bonservisini alma çalışmaları nasıl gidiyor? Yönetim Supel lıg'e çıkarsak nasıl bir politika izlemeyi düşünüyor? 13-15 tane çakma topçu mu alınacak yoksa şampiyon takıma 5-6 ilk 11 oyuncusu alınıp sağlam bir takım mı kurulacak? Teknik kadroya yeni katılanlar olmalı mı? ...

Yorum Yapın