SEÇ, BEĞEN, AL!..

SEÇ, BEĞEN, AL!..


 

Çaykur Rizespor’da İbrahim Üzülmez’in teknik direktörlük görevinden ayrılması üzerine yönetim yeni teknik adam konusunda hata yapmak istemiyor.

İbrahim Üzülmez ile son bir kez görüşme yapılacağı, genç teknik adamın kulüpten birikmiş alacakları konusunda karşılıklı sulh içinde yolların ayrılacağı öğrenilirken, genç teknik adamın yardımcıları Rize'ye geldiği öğrenildi.

Aykut Kocaman Zor Gibi!..

Kulüp Başkanı Hasan Kemal Yardımcı’nın teknik adam konusunda ilk tercihinin Aykut Kocaman olduğu gelen bilgiler arasında yer alırken, tecrübeli teknik adam ile dün yapılan özel görüşmede deneyimli teknik adamın bir iki gün süre istediği öğrenilirken, Kocaman’ın Milli takımdan teklif beklediği ve bu durum karşısında Rizespor’un kendisine yaptığı teklife sıcak bakmadığı gelen bilgiler arasında yer aıyor.

Yeşil – mavili takım Aykut Kocaman’dan gelecek olan olası olumsuz yanıt sonrası ise alternatiflerini belirledi.

B Planı Hazır!

Buna göre Çaykur Rizespor geçen sezon Antalyaspor’u çalıştıran Hamza Hamzaoğlu ve geçtiğimiz sezon Türkiye kupasını Akhisar Belediye takımına kazandıran genç teknik adam Okan Buruk ile anlaşma zemini arayacağı seslendirildi.

Gelmeye Dünden Razılar!..

Öte yandan alt Milli takımlarda görev yapan Tolunay Kafkas başta olmak üzere şuanda boşta olan Bülent Uygun, Hami Mandıralı ve Sergen Yalçın’ın da kulübe yakın kişileri araya koyarak Rizespor’u çalıştırmak istedikleri seslendirildi.

Yeşil – mavili takım ligin 5. Haftasında oynayacağı Bursaspor maçına yeni teknik adamı ile çıkacağı bu doğrultuda en geç bu hafta sonuna kadar yeni bir teknik direktörle resmi imzayı atacağı bekleniliyor.

AJANS53.COM ÖZEL

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın