Mehmet Uslu;" Konyaspor'u Eli Boş Göndermek..!"



Çaykur Rizesporlu Mehmet Uslu, hafta sonu oynanacak olan Konyaspor maçı için en büyük hedeflerinin eski takımı Konyaspor’u eli boş olarak göndermek olduğunu söyledi.
Konyaspor takımında 4 sezon forma giydiğini hatırlatan tecrübeli sol kanat oyuncusu Mehmet Uslu;” Tabi ki farklı duygular olacak, ben Konyaspor takımında 4 sezon Ali Çamdalı ise 5 sezon o takımın formasını giymiştik ve güzel başarılar elde etmiştik ama şimdi Çaykur Rizespor’dayım ve benim bu ikinci sezonum. Bizim için elbette duygusal anlamda farklı bir maç olabilir ama tek hedefimiz Konyaspor’u yenerek, evine boş göndermek, en büyük temennimiz bu. Okan hoca ile birlikte yükselen bir grafiğimiz var, iç sahada taraftarımızın önünde oynayacağımız Konyaspor maçından galip gelerek yükselişimizi devam ettirmek istiyoruz. Takım içinde yer alan sakat ve cezalı oyuncular bizim için önemli eksik ama sonuçta sahaya 11 kişi çıkacağız. Herkes oynamaya hazır, hocamız kime görev verirse en iyi şekilde mücadele ederek Konyaspor’u yenmek istiyoruz” dedi.
 
Futbolun güzel yanlarının dostluk olduğuna işaret eden tecrübeli oyuncu Mehmet Uslu, son yıllarda Konyaspor ve Rizespor taraftarlarının  dostane ilişkilerinin önemine vurgu yaparak;” Futbolda elbette rekabet vardır ve olmalı ama bunun yanında dostluk, barış çok daha önemli. Benim adıma böyle şeylerin olması çok güzel bir durum. Sonuçta futbol, futbol 90 dakika bu hafta bitiriyor, bir diğer hafta başlıyor. Art niyet olmadan sahada kora kor mücadele olacak”

Konyaspor takımının sağ tarafından görev yapan Skubıc ve Ömer Ali’nin performanslarının olumlu olduğuna değinen sol kanat oyuncusu Mehmet Uslu;” Ben iki ismi de yakından tanıyorum. Hem Skubıc hem de Ömer Ali Konyaspor takımının sağ tarafında önemli bir performans gösteriyorlar. Takım olarak çok iyi hazırlanıyoruz, Konyaspor takımını buradan eli boş göndermek istiyoruz”

Öncelikli hedefinin takımının defansına katkı vermek olduğunu hatırlatan Mehmet Uslu,” Süper ligde kariyerimde golüm yok, önceliğim takımımın defans bölgesine katkı sağlamak, golü benim veya başkasının atması önemli değil, önemli olan Rizespor 3 puan alsın galip gelelim” ifadesini kullandı.

AJANS53.COM ÖZEL

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın