Aatıf, Transferinde Neler Yaşanıyor?

Süper ligde ilk yarıyı ligin dibinde tamamlayan Çaykur Rizespor’da transferde bir numaralı gündem maddesi Fenerbahçe takımından Faslı oyuncu Aatıf Chahechouhe.

Yeşil – mavili takım süper ligde daha önce gol kralı olan Faslı oyuncuyu ikna etmek için tüm şartları zorladığı öğrenilirken, bu oyuncunun menajeri Enver Kılıç ile Rizespor teknik direktörü Okan Buruk’un dün akşam Antalya / Belek’te bir araya geldiği öğrenildi.

Fenerbahçe ;” Aatıf’ı Rizespor’a Verdik!

Öte yandan ligde Rizespor gibi sıkıntılı günler yaşayan Fenerbahçe futbol takımı önceki gün Malatyaspor’dan transfer ettiği stoper Sadık Çiftpınar transferi için sarı – kırmızılı takımın takasta istediği Faslı oyuncu Aatıf’ı bu kulübe göndermeyerek bu oyuncu için ;” Biz Aatıf’ı Rizespor’a verdik” mesajını  Malatyaspor yönetimine bildirmişti.

Ersun Taş Koyuyor!

İki kulüp başkanları Hasan Kartal ve Ali Koç, Aatıf transferi için el sıkışırken, sarı – lacivertli takımın yeni teknik adamı Ersun Yanal, Faslı oyuncunun Rizespor’a gitmemesi için oyuncuya ;” Seninle 1,5 yıllık yeni sözleşme yapacağım” dediği iddia edildi.

Kartal, Koç ile bir araya gelecek!

Aatıf transferi için yoğun caba harcayan Rizespor kulüp Başkanı  Hasan Kartal, bugün Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile bir araya geleceği öğrenilirken, bu transferin birkaç gün içinde sonlanması bekleniliyor.

AJANS53.COM ÖZEL

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın