Vedat Muriqi;" Gelen Her Arkadaş...!"

 


Süper ligin ikinci yarısının ilk maçında deplasmanda Kasımpaşa takımını mağlup eden yeşil – mavili takımda forvet oyuncusu Vedat Muriqi, bu maçın zor geçeceğini bildiklerini söyleyerek, ligi iyi başladıkları için mutlu olduklarını belirtti.

Antrenman öncesi görüşlerini açıklayan Kosovalı oyuncu Vedat;” Kamp boyunca Antalya’da çok güzel çalıştık, Kasımpaşa galibiyeti ile lige iyi bir başlangıç yaptık, zor bir maç geride kaldı, önemli olan ilerleyen haftalarda çok daha iyi sonuçlar almak, hafta sonu oynayacağımız Akhisar Belediye maçı 6 puanlık maç sınıfına giriyor. İnşanla bu maçı da kazanarak, çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Kasımpaşa maçında kendi adıma iyi bir mücadele verdim diyebilirim, tabi takım olarak çok iyi oynadık, çünkü hedef bir ve bu yolda tüm takım kenetlendik. Devre arası transferi uyum acısından biraz sıkıntı olabilir bu normaldir, tamamen farklı ülkelerden geliyorlar. Biz bir aileyiz. Gelen her arkadaşlar çok iyi niyetli, bizimde desteğimizle sezon sonunda hak ettiğimiz yere gelmek istiyoruz.

AJANS53.COM ÖZEL

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 1 0
    {usertitle}

    fuat

     24 Ocak 2019 00:03
         

    keşke vedat gibi fiziği yerinde 2 oyuncu daha transfer etseler duran toplarda kabüs yaşamayız vedata birşey olmasın diye dua ediyorum bazan defansa bile gelip yardımcı oluyor çok yönlü 1 oyuncu asist yapıyor gol atıyor daha ne yapsın 90 dakika sahada kalmasıda mecburiyetten hocamız dinlendirebilse iyi olurda adam yok

Yorum Yapın