KRAL ÇIPLAK DEĞİL!

 

Geçtiğimiz sezon TFF 1.ligde attığı 20 gol ile gol krallığı sevinci yaşayan Paraguaylı forvet oyuncu Samudio, süper ligde uzun bir aradan sonra yeniden ilk 11’de forma şansı bulurken, başarılı oyuncu son iki hafta içinde önce Kayserispor’un bu hafta ise deplasmanda Konyaspor’un filelerini sarstı!
Yeşil – mavili takımın sezon başında bonservisinin yüzde 50’sini satın alarak 3 yıllık sözleşme imzaladığı geçen sezonun gol kralı Samudio, bu sezon ligin ilk haftasında Kasımpaşa maçı ile süper ligde de gol ile başlamıştı.
Paraguaylı oyuncu daha sonra oynanan Fenerbahçe ve G.Saray maçlarında birer gol atmış ve ligde uzun bir süre sessizliğe bürünmüştü.
Ligin ikinci devresinde teknik direktör Okan Buruk tarafından daha çok maçların ikinci devresinde hamle oyuncusu olarak sahaya sürülen Samudio, geçen hafta Kayserispor maçında sahaya yeniden ilk 11’de çıktı ve Kayserispor filelerini havalandırmayı başarmıştı.

Başarılı oyuncu dün oynanan Konyaspor maçında da gollerine devam ederek, rakip takımın maçta fişini çeken 2. gole imzasını atarak, ligde beş gole ulaşmış oldu..

AJANS53.COM ÖZEL

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın