Kim Doğru Söylüyor!

 


Kim Doğru Söylüyor!

Çaykur Rizespor’da bir hafta arayla teknik direktör İsmail Kartal ile onun transfer ettiği santrafor Marco Scepovic’in açıklamaları birbiriyle örtüşmedi.

Geçen hafta Göztepe maçından önce hafta içi basın mensuplarının sorularını cevaplayan deneyimli golcü Scepovic, Beşiktaş maçına apar topar çıktığını ve üzerine yol yorgunluğu bulunduğuna dikkat çekmiş ve devamında şu cümleleri söylemişti;

Beşiktaş maçında tam hazır değildim, yol yorgunluğu var, Milli arada yüzde yüz hazır oldum ve hafta sonu oynayacağımız Göztepe maçında yüzde yüzümü takıma vereceğim. Fizik olarak çok iyiyim, taraftarımızın önünde çıkacağım maç için heyecanlıyım” demişti.

Kartal;” En İyi İlaç Zamandır, uyum sürecini atlatamadı”

Rizespor teknik direktörü İsmail Kartal ise dün yaptığı basın toplantısında Sırp oyuncusu Scepovic’in tam olarak uyum sürecini atlatamadığını söyleyerek;” Bizde El Kabir’in sakatlığı sonrası Marco geldi ama daha henüz uyum sürecini atlatamadı, kendisi ile konuşuyoruz, takım arkadaşları ile olsun Türkiye ligiyle olsun kolay değil. Sonuçta burada insan yönetiyoruz, uyum ve şehre adapte olacaklar, gönül ister ki aldığımız her oyuncu pat diye oynasın, bunların çalışmasını yapıyoruz, bunların için en iyi ilaç zamandır, bunun çalışmasını yapıyoruz ve biz bunun için buradayız” dedi.

AJANS53.COM ÖZEL

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın