Maddi & Manevi “GAZ” Yetmedi!

 


Maddi Manevi “GAZ” Yetmedi!

Çaykur Rizespor – Trabzonspor maçı öncesi yeşil – mavili takıma verilen galibiyet prim tavan yaparken, futbolculara maç öncesi izlettirilen video görüntüleri maçın sonuna yansımadı.

Trabzonspor maçı için mutlak galibiyet parolası ile çıkan Rizespor’da aslında tüm taşlar 70 dakika boyunca yerine oturmuştu ama maçın son 20 dakikası içinde kenar yönetiminin yanlış oyuncu tercihleri sonrası 3 puanı kapan konuk Trabzonspor olmuştu.

Çaykur Rizespor kulübü iç saha maçlarında daha önce belirlediği 4 büyüklere karşı alınacak olan galibiyet primini 50 bin TL’den kişi başı 100 bin TL’ye çıkardı. Bu rakam teknik kadro ve futbolcuların moralini tavan yaparken, bir  diğer manevi destek ve futbolcuları maç öncesi duygulandıran olay ise daha önce Rize halkı ve esnafı ile yapılan röportajlar oldu.

Trabzonspor maçı öncesi birçok Rizeli futbolseverle bu maçın önemine dair  kısa röportajlar yapan kulüp, bu söyleşileri futbolculara izlettirerek bu maçın önemini onlara duygu yüklemesi  altında yaptığı öğrenildi.

Hazırlanan video slyat gösteresi sonrası birçok oyuncu gözyaşlarına boğulduğu ve Trabzonspor maçında terinin son damlasına kadar savaşacaklarının yeminini ederek sahaya çıktıkları öğrenildi.

AJANS53.COM ÖZEL

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın