Gönderiliyordu Rizespor'a "CAN" Verdi!..

Rizespor’a Oğul” CAN” Veriyor!


Sezon öncesi adı takasa geçmişti ama ilk devre yeşil - mavili forma altında attığı 3 gol ile takımına 7 puan kazandırmasını bildi..

 

Çaykur Rizespor ile bu sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Oğulcan Çağlayan, süper ligde bu sezonun ilk devresinde yeşil – mavili forma altında attığı gollerle Rizespor’a “can” verirken, başarılı oyuncunun müsabakalarda attığı gollerde Rizespor mağlup olmadı ve 2 galibiyet birde beraberlik aldı.

Geçtiğimiz sezon TFF 1. Lig takımı Gazişehir’de kiralık olarak forma giyen ve bu takımla birlikte sezon sonu şampiyonluk sevinci yaşayan Oğulcan Çağlayan, sezon öncesi transfer gündeminde olan Bursasporlu Kubilay Kanatsızkuş karşılık takasta adı geçmişti.

Bu sezon santrafor bölgesinde özellikle El Kabir’in sakatlığı sonrası ilk 11 şansını iyi değerlendiren Milli oyuncu Beşiktaş deplasman maçından alınan bir puan iç sahada Konyaspor galibiyeti ve son olarak Yeni Malatyaspor maçlarında attığı ve attırdığı gollerle takımına 7 puanlık katkı sağladı. Çaykur Rizespor, Oğulcan Çağlayan’ın attığı gollerde sahadan hiç mağlup olmazken, hafta sonu oynanacak olan Fenerbahçe maçında Milli oyuncu yeşil – mavili takımın saha içinde en büyük gol ayağı olacak.

AJANS53.COM ÖZEL

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ

 

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    Ertan taşçı

     25 Aralık 2019 18:04
         

    Daha güzel şeyler bekliyoruz örneğin bu hafta

Yorum Yapın