Onursal Başkan Yardımcı; " Rizespor Daha İyisini Bulamazdı !"

 


Çaykur Rizespor kulübü Onursal Başkanı Hasan Kemal Yardımcı, teknik direktör Ünal Karaman’ın yeşil – mavili takıma imza atmasının Rizespor yönetiminin “kısmet” i olarak değerlendirirken, Ünal Karaman için de Çaykur Rizespor kulübü bir “fırsat” olduğunu söyledi.

Teknik direktör Ünal Karaman’ın Çaykur Rizespor ile anlaşmasından dolayı kendisinin çok mutlu olduğunu vurgulayan Onursal Başkan Hasan Kemal Yardımcı sözlerini şöyle sürdürdü;

“ Ünal hoca ile birlikte Rizespor’a en azından samimiyet, birlik, beraberlik ve liderlik geldi. Ünal hoca zor günlerin adamıdır. Rizespor kulübü en iyisini buldu,  daha iyisini bulamazdı. Ünal Karaman, Karadeniz’de bir daha filizlenecek. Yönetiminde büyük kısmeti oldu, Ünal hocanın boşta olması. Hoca öyle bir oturdu ki “Çuk” oturdu diyebilirim. Trabzonspor sonrası en yakınında bulunan komşu vilayet Rizespor için ve yönetimi için kısmet ve ilaç diyebilirim. Ünal hoca için de Rize’ye yapacağı hizmet için bir fırsat olacak. Bundan sonra iyi olacak, ben ümitliyim. Çok da sabırlı değilim. Bir hafta iki hafta bu iş patlar, meyvesini verir. Son oynanan Alanyaspor maçına bakacak olursak bir ilk yarısına bakalım birde ikinci yarısına bakarak farkı görürüz. O maçın ikinci devresinde ortaya koyulan oyunu biraz daha coşturursak ve önemlisi disiplin altında çok daha iyi olacağımız düşünüyorum” cümlesini kullandı.

Rizespor'un Teminatları Onlardır..

Çaykur Rizespor kulübü Onursal Başkanı Hasan Kemal Yardımcı, mevcut kadro içinde Talbi, Burak, Samudio, Gökhan, Amınu Umar gibi futbolcuların yeşil – mavili takımın geleceği adına önemli isimler olduğuna dikkat çekerek;” Bu oyuncular kulübün malı. Hepsi istikbal vaat eden isimler, yarının Rizespor’un teminatlarıdır. Bu oyuncular parlatılıp Vedat Muriqi örneğinde olduğu gibi satabiliriz” ifadesini kullandı.


AJANS53.COM ÖZEL

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    saldıray

     12 Mart 2020 12:43
         

    başkanın söylediklerine katılmamak mümkün değil ünal hoca ile devam edip seneyede onun önderliğinde transferler yapıp gerçekten özlediğimiz bir takım olabiliriz.eminimki ünal hoca trabzonda yaptığı gibi alt yapıdan gençlerede şans verip bizi bu gençlerle ileriye taşıyacaktır.tek korkum bu düştüğümüz durumdan bir an önce kurtulmamız.her geçen hafta sıkıntı yaşayabiliriz biran önce maç kazanıp önümüze bakmalıyız bu nedenle ankaragücü maçı rizesporumuz için çok ama çok önemlidir yenemiyorsakta yenilmemeliyiz yoksa aşağı ile  daha çok yakınlaşırız .bunun bilincinde hareket edilip özelliklede oyunculara bu yönde görüşmeler yapılmalı herkesin ayağını denk alma sı yönünde telkin edilmelidir.çok ta iyi bir takımımız yok iyi oyuncularımız kaliteli oyuncularımız az ismai kartalın dediği gibi iyi bir kadromuz yok.kaliteli takım kaliteli oyunculardan oluşur sıradan oyuncuyu transfer edipte kalite katamazsın özellikle hasan kartal ve tabiki onu yanlış yönlendiren yılmaz bal bu işi kotarın yoksa faturası çok ağırdır.yılmaz bal ın derhal takımdan uzaklaştırılması lazımdır şu oyunculara onay veren bir sportif direktörün süperlig ekibinde olması çok büyük hatadır.

  2. 1 0
    {usertitle}

    rizeli

     13 Mart 2020 20:38
         

    bune yahu yeter bu kadar met etmek ne is .sanki rizesporumuzu sampiyon etmis gibi havalara cikarmak.gecen hafta yenilgi simdi ilk yari bitmeden ankaradan 2-0 bu takim bu haliyle mefta olmus

Yorum Yapın