Tomas; " 3 – 4 oyuncuya transfer teklifinde bulunduk"

Süper ligin açılış maçında kendi sahasında Fenerbahçe takımını ağırlayacak olan Çaykur Rizespor’da hazırlıklar devam ediyor.

Bu akşam ÇAYKUR DİDİ stadyumunda yapılan taktik ağırlıklı antrenman öncesi teknik direktör Stjepan Tomas gazetecilerinin sorularını cevaplandırdı.

 
 

Hırvat teknik adam Cuma akşamı karşılaşacakları Fenerbahçe takımın iyi bir takım olduklarını kendilerinin de çok iyi takım olduklarının altını çizerek;” İnşallah lige üç puan ile başlamak istiyoruz, Fenerbahçe takımı iyi bir takım bizde iyi takımız, bu maça iyi hazırlandık, son Trabzonspor hazırlık maçında basit hatalar yaptık ama ben genel olarak takımdan mutluyum, Fenerbahçe maçında alacağımız üç puan çok güzel olacak “ dedi.

Transfer çalışmalarının devam ettiğini hatırlatan Çaykur Rizespor teknik direktörü Tomas;” Görüşmeler İstanbul’da devam ediyor. Yeni oyuncuları bekliyoruz, 3 – 4 oyuncuya transfer teklifinde bulunduk. Acil olarak stoper alacağız, duruma göre orta saha ve bir forvet oyuncu daha kadromuza katmayı düşünüyoruz. Yeni oyuncuların gelmesi halinde aramızdan ayrılacak oyuncular için de karar vereceğiz” cümlesini kullandı.

Remy’nin takımla birlikte çalışmalara katıldığını ancak yüzde yüz hazır olmadığına işaret eden Hırvat teknik adam;” İlk 11’e hazır değil, gerekirse Fenerbahçe maçının ikinci devresinde kendisinden yararlanacağız” dedi.

AJANS53.COM ÖZEL

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 1 0
    {usertitle}

    Tolga

     10 Eylül 2020 00:10
         

    Bu kadroyla en fazla 5 hafta dayanabilirsin sonra ceketini alip gidersin. Genelde optimist biriyim ayni seyi bu kadro icin gecerli degil tam tersine pesimist bir düsünceye sahipim. Buraya yaziyorum daha ilk macta hezimet e ugrayacagiz FB bizi hezimet e ugratacak.... insallah bem yanilirim.

Yorum Yapın