Rizeli İş Adamı Hakkı Kurt’tan Rizespor’a Ziyaret

 


Rizeli İş Adamı Hakkı Kurt’tan Rizespor’a Ziyaret

 

Alanya Müteahhitler Birliği Başkan Yardımcısı ve KurtSafir İnşaat Firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Rizeli iş adamı Hakkı Kurt’dan Rizespor’a ziyaret.

Antalya Belek’te kamp çalışmalarını sürdüren yeşil – mavili takımı ziyaret eden Rizeli iş insanı Hakkı Kurt, son oynanan G.Saray maçında alınan galibiyetten dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirterek;” Memleketimizin takımı Çaykur Rizespor ile gurur duyuyoruz. Bülent hoca’nın gelmesi ardından ligde alınan 2 galibiyet ile yükselişe geçtik. Teknik kadromuzu, futbolcu kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Alanya’da yaşayan bir Rizeli olarak memleketimizin takımını kamp yaptığı otelde ziyarete geldik, kendileri özellikle son oynanan ve 4 – 3 galibiyetimizle tamamlanan G.Saray maçından dolayı bir kez daha tebrik ediyorum” dedi.

Rizespor teknik direktörü Bülent Uygun’da Rizeli iş insanı Hakkı Kurt’un kampı ziyaret etmesinden dolayı oldukça mutlu olduklarını ve kendisine teşekkür ettiklerini söyledi.

Takım halinde toplu fotoğraf çekildikten sonra yeşil – mavi renklerde oluşan çiçek buketini takım kaptanı Abdullah Durak’a veren Rizeli iş insanı Hakkı Kurt önümüzde ki hafta Rize’de oynanacak olan Karagümrük maçında Bülent Uygun hocaya ve takıma başarılar diledi.

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın