Hamzaoğlu; Pes Etmek Yok !..

 


Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ise Giresunspor'u galibiyetinden dolayı tebrik ederek, bundan sonrası için başarılar diledi.

Kazanmaları gereken bir maç oynadıklarını dile getiren Hamzaoğlu, şunları kaydetti:

"Burada en azından kaybetmeyip dönmemiz gereken bir maçtı. Oyuncularım yine ellerinden geleni yaptılar. Hiç birine, hiç bir şey söyleyemem. Oyuncularıma ortaya koydukları mücadele, reaksiyondan dolayı teşekkür ediyorum. Kazanamamak zor. Kolay değil. Burada oturup da bir şeyler söylemek de zor."

 

Hamzaoğlu, ümitlerini kaybetmediklerini, sonuna kadar mücadele edeceklerini ifade ederek, "Allah'tan ümit kesilmez. Bu mücadeleyi ortaya koymaya devam edeceğiz. Nasip bakalım. Bakalım neler göreceğiz, neler yaşayacağız. Allah'ın mucizeleri bitmez. Biz de bu mucizeyi ortaya çıkarabilmek için bize düşeni yapacağız. Sonuna kadar teslim olmadan, pes etmeden bu mücadeleyi sürdüreceğiz." diye konuştu.

Giresunspor'un teknik direktörü Hakan Keleş, "Genel olarak oyun üstünlüğü ve kazanılan 3 puan beni mutlu etti. Bir çıkışımız var. Bunu devam ettirip üst sıralara doğru tırmanmak istiyoruz." dedi.

Keleş, karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında, kazandıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.

Oyuncularını tebrik eden Keleş, müthiş bir mücadele gösterdiklerini dile getirerek, şöyle konuştu:

"Arada çok iyi çalıştık. Bu maça da iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Maçın başında yine üstün taraftık. Rakip eksik kaldıktan sonra da üstünlüğümüz devam etti. Ceza sahasında toplarla buluştuk, ancak sonuçlandırmada sıkıntılarımız vardı. Daha önce oyunu koparabilirdik. Rakibimize de çok fazla pozisyon verdiğimizi düşünmüyorum. Genel olarak oyun üstünlüğü ve kazanılan 3 puan beni mutlu etti. Bir çıkışımız var. Bunu devam ettirip üst sıralara doğru tırmanmak istiyoruz."

Gelecek hafta Gaziantep FK ile deplasmanda karşılaşacaklarını anımsatan Keleş,"1-2 galibiyetle de hiçbir şey bitmiyor. Lig uzun bir maraton. Önümüzde şimdi bir Antep maçı var. Ona çok iyi bir şekilde, moralli bir şekilde hazırlanacağız. Deplasmanlarda da iyi oynuyoruz. Şu ana kadar oynadığımız çoğu maçta da hep üstün taraftık. İnşallah orda da hak ettiğimiz bir 3 puan alıp döneriz." değerlendirmesinde bulundu.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    Rizeli Kamil

     18 Ekim 2021 14:57
         

    Ben genelde bir karincayi dahi incitmem ama nihat özdemirden tut serdar tatli ve onlarin herhangi bir hakemini gördügüm yerde agzini yüzünü dagitasim geliyor

Yorum Yapın