Selimoğlu; Transferde 3 Aşağı 5 Yukarı !.

Çaykur Rizespor’un Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Selim Selimoğlu’ndan ÇAY TV ekranlarında yayınlanan “ gol olsun “ programında samimi açıklamalar geldi.

 

Selimoğlu, devre arası transferinde gereken yapılacak diyerek; Transferde ciddi bir aşama kaydettik ama takım üzerine stres yaratmasın diye kalan maçların bitmesini bekliyoruz. Başkanımız ve yönetim kurulu üyeleri bu işe hayatımızı ortaya koyduk, bir hata varsa da bizim dir “ dedi. 

“ İlk 9 haftayı unutmamız gerekiyor. Şöyle ki ilk 9 haftada bir puan aldık ve gerçekten kötü geçti. 9. Haftadan sonra oynadığımız maçlarda ciddi deplasman maçları oynadık. Fenerbahçe’den alınan 4 – 0 lık skor ağır oldu. Ligin ikinci devresinde oynayacağımız dış saha maçları biraz daha kendi rakiplerimiz seviyesinde olacak. Ligin başında daha önce de bunu söyledim ciddi talihsizlikler yaşadık. Bir hata varsa bizim dir. Başkanımız ve yönetim kurulu üyeleri hayatımızı koyduk bu işe. Hamza hocanın gelmesi ile takım sahaya iyi bir oyun yansıtıyor.  Transferlerle ilgili bazı pozisyonlarla alakalı gereken görüşmeleri yapıyoruz. Hocamızın düşüncesi son haftaya kadar alınacak olan puanlar ve elinde ki oyuncular çok kıymetli. Dolayısıyla transferle ilgili şu gidecek, şu gelecek isimlere girmedik, kimsenin üzerine stres yaratmasın diye. Bazı mevkiler için düşünülen isimlerle ciddi bir aşama kaydettik diyebilirim size. Bazı oyuncularla da yollarımız ayıracağız ve bu isimler son maçımız olan Gaziantep FK maçından sonra olacak. Transferde 3 aşağıya 5 yukarıya izlenecek yol belirlendi, kesin olan kadroya takviye yapacağız. Tüm taraftarlarımızı ligin son maçı olan Gaziantep FK maçına bekliyoruz. Taraftar desteği çok önemli bu bize büyük bir motivasyon veriyor" ifadelerini kullandı

AJANS53.COM ÖZEL

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    Tolga

     23 Aralık 2021 14:43
         

    Ben bu adama ve aciklamalarini hic samimi bulmuyorum, daha önceki aciklamalarina bi bakin yapmis oludugu icrratlarina bi bakin ne demek istedigimi anlayacaksiniz.

  2. 1 0
    {usertitle}

    saldıray

     24 Aralık 2021 11:45
         

    evet bazı talihsizler oldu ama bunların sebebi yönetimdir bülent hocaya kabağına güvenmek hataydı taraftar olarak çokuyardık ama her zamanki gibi bizleri kaale alan olmadı hep ben bilirim mantığı üzerinden gidildiği için sonuçta malum oldu şimdi öneümüzde antep maçı var eğer bu maçtan bir galibiyet ala bilirsek ilk devreyi tahmin etmediğimiz yerde olmasada fena bir puan ile kapatmamışoluruz aradaki makas çok açık değil şimdi yapılması gereken imkanıolan herkesin bu maça gidipte takıma sonuna kadar destek vermesidir eski kurtlar sahaya inmeli taraftarı organize etmelidir ilçelere önem verilmeli ordaki taraftarın maçlara ulaşımı sağlanmalıdır.maçtan sonrada hızlıca bu sefer hata yapmadan eksik bölgeler hemen tamamlanmalı takımiçerisinde gerçekten kapsamlı bir temizlik yapılmalıdır özelliklede çöpler temizlenmeli takım hijyenik bir yapıya kavuşturulmalıdır.gözle görülen takımımıza 1 sınıf 1 santrafor 1 stoper  mutlaka alınmalıdır bunlar çok önemli sonra 1 kanat oyuncusu 1 sağbek eğer alına bilirse imkan varsa 1 de solbek ile bu iş çözülür orta sahaya alınacak  1 adamda ekstra olur obölgede yığılmaçok amaen önemlisi kimseye güvenilmemesi özelliklede menejer oyuncularının yüzüne bakılmamasılazımkendi saptadığınız oyuncuları takımakata bilmekönemli.gönderilecek adamlar çokönemli remy,alper.sabo.dabo.phiri.mendes bu adamların bu takımda yeri yok son olarakta mozango denen oyuncuyu tutmanın mantığı yok yaş sınırından dolayıise size bir önerim var mozangoyu gönderipte onun yerine fernerden allahyar ı kiralaya bilirsiniz yerli olarak yunus mallı değilde salih uçan veya aytaç kara ola bilirse doğru bir karar olur dikkatli olmak ve en önemlisi bütün operasyonun erken yapılması elzemdir eğer yine transferler öyle kolay olmuyor mantığında gidilirse yine hatalar çıkar aldığınız adamların bize katkısı olmaz adaptasyon falan filan derler böyle birlüksümüzyokikinci yarı çok daha zorlu geçecek

    ankaragücünden kwabena owusu bu adam değerlendirilebilir kanat forvet olarak oyun tarzı biraz nwakayeme ye benziyor

Yorum Yapın