Selimoğlu 4 İsmi Yalanladı Bir İsmi Doğruladı !..

 

Çaykur Rizespor basın sözcüsü Selim  Selimoğlu’ndan önemli açıklamalar geldi.

Başkan vekili Selimoğlu, görsel ve yazılı basında ismi geçen Poto, Belhanda, Gomis ve Ekuban İsimleri ile uzaktan yakından ilgilenmediklerini, ismi gündeme gelen eski Beşiktaşlı stoper Marcelo'da ise bir ara gündeme geldiğini fakat bu transferin başlamadan bittiğini söyledi..

Selimoğlu; Transferler Önümüzdeki Günlerde Netleşir

“ Transferde halı hazırda takımda yer alan yabancı oyuncular içinde bir eksilme yok. Sadece Mozongo aramızdan ayrılacak. Bunun dışında yerli oyuncu arayışlarımız devam ediyor. Bir iki isimler bir hayli yol kat edildi. Bu oyuncuların kulüpleri ile de görüşme yapıldı. Şuan için transferlere ilgili bunları söyleyebilirim. Transferde biz geçen haftadan beri yoğun bir şekilde uğraşıyoruz, daha çok yerli oyuncular üzerinde duruyoruz. Tabi hocamızın bize sunduğu oyuncular var ve belli bir mesafe alındı diyebilirim. Yeni transferlerin teknik olarak Beşiktaş maçına oynama şansları yok. İlk yarıyı ikiye bölmek gerekiyor. İlk9 hafta maalesef futbolda olmaması gereken her şeyi yaşadık. Üzülerek hakem hatalarının kurbanı olduğumuzu da söyleyebilirim.  Sakatlıklar yaşadık ve daha sonra hoca değişimi ile birlikte iyi bir çizgiye geldik. Matematiksel olarak bakacak olursak ilk 9 haftanın sonrası alınan puan ortalaması çok daha yüksek. Bu bağlamda ikinci devreden çok daha ümitleyim, yapılacak takviyelerle birlikte ikinci devre çok daha iyi bir başlangıç yapacağız ve bize çok avantaj sağlayacaktır diye düşünüyorum. İlk yarı deplasmanda sadece bir puan aldık ama bir çok deplasman maçında başta hakem hataları olmak üzere çok şeyler başımıza geldi. İlk yarı benim yaptığım kabaca hesap en az 10 puan üzerinde hakemlerin hatasından puan kaybımız oldu. Bazı maçlarımızı da iyi yönettiler diyebilirim. Fikstüre bakıldığı zaman evimizde yendiğimiz takımlarla deplasmanda oynayacağız hiçbir maç kolay değil, ben gönülden inanıyorum ikinci devre deplasman maçlarından puan alacağız. Yasin Pehlivan ile yollarımız ayırdık. Bu oyuncu kulübümüze bonservis bedeli az da olsa getirdi. Bazı genç oyuncular kiralık olarak gidecek. Hocamızın düşüncesi bu yönde oldu. Bu isimler kaleci Can, Seyfettin Anıl, Eren Karadağ ve Emre Vezir. Büyük kulüplerin hepsi ile bir takım görüşmeler içindeyiz. Trabzonspor kulübü de bize destek anlamında elinden geleni yapıyor diyebilirim. Önümüzde ki günlerde netleşir. Beşiktaş  kulübü de bize her zaman destek olmuştur. Bu isimleri Hamza hocamız değerlendiriyor. Transferlerde tablonun sonlarına doğru geldik, yavaş yavaş resim belli olmaya başladı. Belhanda, Poto, Ekuban ve Gomis ismi doğru değil. Bu isimler önümüze bile gelmedi bile. Lyon’da forma giyen Marcelo ismi gündeme geldi ama bu oyuncunun Türkiye ligine dönmeye sıcak bakmadığını öğrenildi.  Kongremiz sanırım Şubat ayına sarkacak gibi gözüküyor. Tam tarih belli olmadı. “ cümlesini kullandı.

AJANS53.COM ÖZEL

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    saldıray

     6 Ocak 2022 11:25
         

    keşke kongre hemen olsada sizden kurtulsak bu işstanbul bebeleri ile başımız dertte hayatlarında rize ile alakaları olmayan bu adamlar istanbuldan rizesporu yönetmeye kalktıkları için başımızsıkıntıdan dertten kurtulmuyor tez elden gidersiniz inşallah gidin kendinişze istanbuldan bir takım alın onun ile vakit geçirin rizespor size bayağı bi ağır geldi yok beim soyadım şu yok bu bu işler öyle dönmüyor kibar adamlar sosyete güzelleri bu iş sizin işiniz deeğil.çmalatyadan kubilay a transfer teklifi yapmak nedir ya bunu hoca istese o hocayı o akşam kapının önüne koyarım aloooooo burası rizespor hamza hoca kendi oynadığı takımlarda dahi oynayamayan yedekte duran adamı rizespora nasıl transfer etmeye çalışıyorsun sen hamza hoca eskiden çalışmımışta yok öyleymişte aynı senin gibi bi adam vardı sezon başında bu yavşakları rizespora kitledi gitti ama yokkk bizde aklı başında futboldan anlayan kimse yokki neden hocaya bu adamkimde sen onu bize aldırmaya çalışıyorsun diyen yokkimdiyecek sosyete yönetimmi yoksa kumarbaz fahrimikim ulan rizespor babanızın malı değil defolun gidin size bu takımı teslimeden şahıs varya o şahıs anamızı belledin yıllardır sıra bize de gelecek bizde seninkini balleyeceğiz az kaldı

  2. 0 0
    {usertitle}

    Tolga

     6 Ocak 2022 14:07
         

    Isiniz gücünüz bahane aramak taraftari oyalamak. Elimizdeki kadro kapasitesi düsük ve yetersiz bir kadro süper lig de kalacak bir kadro degil bunu halan algilamayan yönetimin ya aklindan zoru var ya da bilerek taraftardan dalga geciyor. Ey yönetim puan cetveline at gözlüklerinizi cikarin bir bakin lig de e cok gol yiyen bizim takim, en az gol atan takimlardan biriyiz halan bahane üretmeye devam edin beceriksiz yönetim toplulugu….

Yorum Yapın